ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη ο Λίνο, ανανεώνει Κοντρέρας

Την Πέμπτη ο Λίνο, ανανεώνει Κοντρέρας
λινο

Την Πέμπτη φτάνει στην Ελλάδα για την επισημοποιήση της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ ο Λίνο. Κρούση σε Κοντρέρας για νέο συμβόλαιο

Η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα από χθες (05/01) το απόγευμα στο Πόρτο για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Λίνο από την Πόρτο ως δανεικού μέχρι το καλοκαίρι φαίνεται πως είχε αίσιο τέλος με τον Βραζιλιάνο να αναμένεται μεθαύριο Πέμπτη (08/01) στην Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα στην ομάδα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιθυμούν την παραμονή του Πάμπλο Κοντρέρας μέχρι το 2012.
Ο Λίνο σε χθεσινές του δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Extrasport 103FM τόνιζε πως: "Δεν έρχομαι μόνο για έξι μήνες αλλά φιλοδοξώ να μείνω πολύ περισσότερο. Στο μυαλό μου ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι μια μικρή παρένθεση αλλά θέλω να είναι η επόμενη διαμονή μου και για πολλά χρόνια".

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο 31χρονος Βραζιλιάνος μετά το καλοκαίρι αναμένεται να ρίξει άγκυρα στην Τούμπα για τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο. Δεδομένης της απόκτησης του Λίνο ο ΠΑΟΚ όπως επιθυμούσε ο Φερνάντο Σάντος ενισχύεται η αριστερή του γραμμή με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ζητήσει έναν αριστερό επιθετικό από την κοινοτική αγορά.

Κρούση σε Κοντρέρας μέχρι το 2012

Κι όσο για τον Πάμπλο Κοντρέρας; Η πολύ καλή παρουσία του διεθνή Χιλιανού στόπερ μόνο αδιάφορους δεν μπορούσε να αφήσει τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ με τον Ζήση Βρύζα ήδη να τον προσέγγισε. Σύμφωνα με πληροφορίες στην κουβέντα που έγινε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ του πρότεινε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 με το οικονομικό να κρίνει την παραμονή του.

Υπενθυμίζεται πως το υπάρχον συμβόλαιο του Κοντρέρας με τον ΠΑΟΚ λήγει το καλοκαίρι του 2010. Όπως και να έχει η νέα κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου ενώ σε περίπτωση συμφωνίας αναμένεται να υπάρξει αλλαγή ακόμα και στο θέμα της ρήτρας του.

Παραμένει αμφίβολος ο Κονσεϊσάο

Στα αγωνιστικά ο Σάντος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ με τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ να υπολογίζει στους Πάμπλο Γκαρσία και Ολιβιέ Σορλέν. Ο πρώτος μάλιστα αναμένεται να επανέλθει και στην βασική ενδεκάδα ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Σέρχιο Κονσεϊσάο εξαιτίας των ενοχλήσεών του στους προσαγωγούς. Αντίθετα ο Βλάνταν Ίβιτς δείχνει να είναι ετοιμοπόλεμος.












TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ