ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Πέμπτη στις 18:00 φτάνει ο Λέτο

Την Πέμπτη στις 18:00 φτάνει ο Λέτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Πέμπτη (04/02) αναμένεται στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Σεμπαστιάν Λέτο, προκειμένου να επισημοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Ο 29χρονος Αργεντινός εξτρέμ, Σεμπαστιάν Λέτο, έμεινε ελεύθερος από την Κατάνια κι επιστρέφει στον Παναθηναϊκό. Αυτό ήταν κάτι που ήθελαν οι δύο πλευρές και το τυπικό μέρος της υπόθεσης θα συνεχιστεί στην Ελλάδα.

Ο "Σέμπα" αναμένεται την Πέμπτη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να επισημοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή στο "τριφύλλι". Για την ακρίβεια η πτήση του αναμένεται να προσγειωθεί στις 17.55.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού κράτησε αρκετά. Μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας (01/02), όταν και έληγαν οι μεταγραφές, προσπαθούσε να εξασφαλίσει την ελευθερία του από την Κατάνια κάτι που τελικά κατάφερε χαρίζοντας περίπου 400.000 ευρώ στην ιταλική ομάδα.

Όπως είναι φυσιολογικό η είδηση της επιστροφής του Λέτο έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν την Πέμπτη (04/02) στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να τον αποθεώσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ