ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Την Πέμπτη τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Την Πέμπτη τα εισιτήρια με ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη (15/12) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα του Ατρομήτου με αντίπαλο την ΑΕΚ. Προληπτικά ατομικό πρόγραμμα οι Γιαννούλης, Τάτος και Επστάιν

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ, εξέδωσε την Τρίτη (13/12) η ΠΑΕ Ατρόμητος, με την οποία κάνει γνωστό πως οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν από την προσεχή Πέμπτη (15/12).

Οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από 10 ευρώ μέχρι 40, ενώ είναι γνωστό πως η ΑΕΚ δεν έχει προμηθευτεί εισιτήρια για τους φιλάθλους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

" Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει στους φιλάθλους της ομάδας ότι η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ θα ξεκινήσει την Πέμπτη στις 17.00 και μέχρι τις 20.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 15 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 15 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 10 ευρώ".

Στα αγωνιστικά, η προπόνηση της Τρίτης (13/12) έγινε στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου. Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους ακολούθησαν οι Γιαννούλης, Τάτος, Επστάιν οι οποίοι θα ενσωματωθούν την Τετάρτη με την υπόλοιπη ομάδα. Θεραπεία και τρέξιμο έκανε ο Φυτανίδης

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ