ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει με Έκι

Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει με Έκι
Γκονζαλες

Την Πέμπτη απολογείται ο Έκι. "Προκλητικές" χαρακτήρισε η ΠΕΚ τις δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη

Την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Έκι Γκονζάλες. Ο Αργεντινός ενημερώθηκε απο την διοίκηση του Παναθηναϊκού οτι την Πέμπτη θα πρέπει να παραδώσει την απολογία του για το περιστατικό της Κυριακής στο "Απόστολος Νικολαΐδης", όταν αποχώρησε εκνευρισμένος απο το γήπεδο μόλις ενημερώθηκε οτι είναι εκτός αποστολής.
Ο μέσος του "τριφυλλιού" προπονήθηκε κανονικά πρωί-απόγευμα και αύριο θα πρέπει να παραδώσει στον Γιάσμινκο Βέλιτς την απολογία του, με την διοίκηση να είναι αποφασισμένη να του κάνει συστάσεις αλλά και να του επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο.

Μάλιστα, ο Έκι είχε σήμερα συνάντηση με τους Πεσέιρο και Βέλιτς, όπου του έγιναν δριμύτατες παρατηρήσεις καθώς το πρωτάθλημα είναι στην τελική ευθεία και κανείς στην Παιανία δεν θέλει να διαταραχθεί στην Παιανία το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα. Πάντως το θέμα θεωρείται και από τις δύο πλευρές ήδη λήξαν.

ΠΕΚ: "Προκλητικές οι δηλώσεις του Σ. Κόκκαλη"

Μπορεί στις προηγούμενες ανακοινώσεις της η ΠΕΚ να άνοιγε μέτωπο με την διοίκηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο αυτή τη φορά τα "βέλη" είχαν στόχο την Πλατεία Αλεξάνδρας! Η πλευρά Βγενόπουλου χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη σχετικά με τον πρόεδρο της Super League.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι προσπάθειες που κάνει ο Ολυμπιακός σχετικά με την εξυγίανση του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ουτοπικές, ενώ στάθηκε στο πλευρό του Γιάννη Βαρδινογιάννη σε ότι αφορά τις κινήσεις που κάνει για αυτό το θέμα, αναφέροντας πως "ο Παναθηναϊκός είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά".


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΚ

“Οι χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του κ. Σ. Κόκκαλη μας υπενθυμίζουν τις βάσεις στις οποίες κτίσθηκε η "κυριαρχία" του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και μας προειδοποιούν για το τι θα επακολουθήσει και μέχρι την λήξη του φετινού Πρωταθλήματος.

Ακόμη αποδεικνύουν πόσο ουτοπική είναι η δήθεν συνεργασία με τον Ολυμπιακό του κ. Σ. Κόκκαλη σε θεσμικό επίπεδο για την δήθεν εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Σ΄αυτό το επίπεδο στηρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες του κ. Γ. Βαρδινογιάννη και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και που θα αντιμετωπίσει προκειμένου το Πρωτάθλημα να κριθεί δίκαια και μέσα στα γήπεδα. Στην δική μας συνείδηση ο Ολυμπιακός είναι τέσσερις βαθμούς πίσω και όχι έναν και με αυτή την βαθμολογία θα πανηγυρίσουμε την τυχόν φετινή κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουμε και μνήμη και κρίση και οποιοσδήποτε προσπαθεί να υποτιμήσει την νοημοσύνη μας θα μας βρει αντιμέτωπους. Είμαστε βέβαιοι ότι στις προσπάθειες μας έχουμε και την συμπαράσταση των εκατομμυρίων φιλάθλων του Ολυμπιακού με τους οποίους μας ενώνει η κοινή μας αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο "αιώνιος" ανταγωνισμός μας μέσα στα γήπεδα”.

Θεραπεία ο Ν' Ντόι, απών ο Νίνης
Μετά το διήμερο ρεπό οι "πράσινοι" ξεκίνησαν την πρωινή προπόνηση με ζέσταμα, αερόβιες ασκήσεις και ασκήσεις τρείς εναντίον δύο. Στην συνέχεια έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με αποθεραπεία.

Στην απογευματινή προπόνηση οι παίκτες του Πεσέιρο ξεκίνησαν με ζέσταμα και παιχνίδι στην κυκλοφορία της μπάλας κάνοντας χρήση μικρών τερμάτων. Στην συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ όπου εναλλάξ δούλεψαν πάνω στις ασκήσεις τακτικής και στις σέντρες και τα τελειώματα αντίστοιχα, ενώ ολοκλήρωσαν την απογευματινή προπόνηση με αποθεραπεία.

Ο Νταμέ Εντόι έκανε θεραπεία ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Σωτήρης Λεοντίου. Απών από τις σημερινές προπονήσεις ήταν ο Σωτήρης Νίνης καθώς βρίσκεται με την εθνική νέων στην Καστοριά.

Τέλος οι θέσεις στο τσάρτερ για τον αγώνα με την Ξάνθη
Ο αγώνας με την Ξάνθη είναι εξαιρετικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό, καθώς με νίκη οι “πράσινοι” θα κάνουν σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι' αυτόν τον λόγο και οι οπαδοί θέλουν να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει. Είναι χαρακτηριστικό οτι σε λιγότερο απο δυο ώρες καλύφθηκαν οι θέσεις για το τσάρτερ που είχε ναυλώσει η ΠΑΕ για τα μέλη της ΠΑΛΕΦΙΠ και "Θύρα 13 1966" για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την τιμή της εκδρομής στα 20 ευρώ με το εισιτήριο του ματς πληρωμένο!

Το “τριφύλλι” έχει προμηθευτεί 1.200 εισιτήρια για τον αγώνα στην ακριτική πόλη και οι προβλέψεις είναι οτι δεν θα μείνει εισιτήριο ούτε για δείγμα, καθώς απομένουν έξι αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος.

Ο Φάνης Βουτσαράς Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο Φάνης Βουτσαράς αναλαμβάνει τα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ παράλληλα με τα καθήκοντα του Διευθυντή Ποδοσφαίρου και Διεθνών Σχέσεων.

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ