ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Την πεποίθηση πως η Γιουβέντους είναι καλύτερη ομάδα από την Ίντερ που είδε το περασμένο Σάββατο με την Παλέρμο, εξέφρασε ο Αμάουρι

Την πεποίθηση πως η Γιουβέντους είναι καλύτερη ομάδα από την Ίντερ που είδε το περασμένο Σάββατο με την Παλέρμο, εξέφρασε ο Αμάουρι
Αμάουρι-Γιουβέντους

H Γιουβέντους ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την Ίντερ προερχόμενη από επτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, με τον πρώτο φετινό σκόρερ της (5 τέρματα), Αμάουρι, να εμφανίζεται αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης στο "Τζουζέπε Μεάτσα" το ερχόμενο Σάββατο.

"Αν πάμε εκεί με την ίδια νοοτροπία που δείξαμε στα τελευταία επτά ματς, θα τα πάμε καλά. Σε αυτό το επίπεδο τα αποτελέσματα δεν είναι καθοριστικά, όμως αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία γιατί ο νικητής θα καταλάβει την πρώτη θέση στη βαθμολογία", ξεκίνησε τις δηλώσεις του το "βαρύ πυροβολικό" των Τορινέζων, για να συμπληρώσει:

"Είμαστε σε καλή φόρμα, όμως και αυτοί τα πήγαν καλά με τη νίκη στην έδρα της Παλέρμο. Τώρα παίζουν στο σπίτι τούς και έχουν έξτρα ώθηση από τους οπαδούς τους, όμως είμαστε σε καλή ψυχολογία μετά τις πρόσφατες νίκες.

Είμαστε καλύτεροι από την ομάδα της Ίντερ που είδα το περασμένο Σάββατο. Ήταν απλά καλοί στο πρώτο μέρος αλλά πολύ καλοί στο δεύτερο".

Αναφορικά με τη συνεργασία του με την εμβληματική φυσιογνωμία της "βέκια σινιόρα", που ακούει στο όνομα Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο 28χρονος φορ δήλωσε: "Είχαμε μερικά προβλήματα στο ξεκίνημα, όμως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και όλα πάνε καλά.

Ο Άλεξ δεν είναι εγωιστής και δίνει τα πάντα για την ομάδα, όπως και εγώ. Για αυτό το λόγο τα πάμε τόσο καλά".










TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ