ΑΡΗΣ

Την Τρίτη υπογράφει ο Ντάριο Φερνάντεζ

Την Τρίτη υπογράφει ο Ντάριο Φερνάντεζ
νταριο φερναντες

Την Τρίτη αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Άρης ο Αργεντινός Ντάριο Φερνάντεζ

Ο Αργεντινός της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είναι πλέον κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου το οποίο άνοιξε τον δρόμο στο να προχωρήσει η διαδικασία του δανεισμού του από την ομάδα του Ισραήλ στον Άρη.
Για τον λόγο αυτό και ο Φερνάντεζ, πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, ήρθε στην Θεσσαλονίκη και πήγε αμέσως για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Κατά τα άλλα ακόμα και σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει επαφή με την Φούλαμ για την περίπτωση του Χαμέρ Μπουαζά. Του διεθνή Αλγερινού με γαλλικές ρίζες με τον οποίο φέρεται να υπάρχει προφορική συμφωνία από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Μπατιόν: "Μεγάλος ο ανταγωνισμός"

Ο Αργεντινός Ρομπέρτο Μπατιόν τοποθετήθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου από το Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε της Ιταλίας όπου στάθηκε στο πως κυλάει μέχρι στιγμής η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και στον ίδιο.

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία είπε: " Μέχρι στιγμής η προετοιμασία κυλάει σε πάρα πολύ καλούς ρυθμούς. Από την αρχή μας είχαν εξηγήσει ότι θα χωριστεί σε μέρη. Στο Καρπενήσι είχε πιο πολύ σκληρή δουλειά στην φυσική κατάσταση και τώρα ρίχνουμε το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι".

Κι όσο για τις διαφορές μεταξύ της προετοιμασίας στο Καρπενήσι και πλέον στο Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε είπε: " Σημαντικότερη διαφορά έχει να κάνει με την δουλειά στην φυσική κατάσταση. Δουλεύουμε διαφορετικά. Με πολύ τρέξιμο και ασκήσεις χωρίς την μπάλα. Πέρσι είχαμε δουλέψει πολύ στην τακτική και σε ασκήσεις με την μπάλα. Η προετοιμασία θα μας βοηθήσει αρκετά για την νέα χρονιά".

Για την δική του παρουσία στον Άρη την περσινή χρονιά και το αν έμεινε ικανοποιημένος είπε: " Ικανοποιημένος δεν θα το έλεγα. Και σαν άνθρωπος είμαι έτσι. Θέλω να βελτιώνομαι μέρα με την ημέρα και να αποδίδω καλύτερα. Πέρσι έκανα ένα μεγάλο βήμα ερχόμενος στην Ευρώπη. Χρειάστηκα χρόνο προσαρμογής και η απόδοσή μου φέτος πιστεύω θα είναι καλύτερη όπως και η ομάδα κάτι που θα βοηθήσει και όλους τους συμπαίκτες μου".

Για τον ανταγωνισμό στις θέσεις των αμυντικών χαφ είπε: " Πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ σκληρός σε σχέση με πέρσι. Θα είναι μεγάλος θα ωφελήσει την ομάδα με τον μεγάλο αριθμό στην συγκεκριμένη θέση. Θα πρέπει όλοι να δουλέψουμε για μια θέση βασικού. Όλοι θέλουμε να παίζουμε βασικοί και εμάς τους ίδιους να μην εφησυχάζουμε".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τους νέους του συμπαίκτες και συμπατριώτες Νασούτι, Αράνο και Γκρασιάν δήλωσε: " Είναι ευχάριστο ότι ήρθανε συμπατριώτες μου στην ομάδα αφού μου θυμίζουν το σπίτι μου. Δεν είχα την χαρά να τους γνωρίζω από την Αργεντινή. Με τον Κάμπορα όμως μιλάμε συνεχώς μαζί τους για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για την Θεσσαλονίκη. Έχουν έρθει ποδοσφαιριστές ταπεινοί και δουλευταράδες και με την ταπεινότητα να βοηθήσουν την ομάδα".

Για το τι έφταιξε στην περσινή χρονιά και δεν επιτεύχθηκε κάποιος από τους στόχους τόνισε: " Θα πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί τις ευθύνες του. Όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης. Ο καθένας έχει το δικό του μερίδιο, η διοίκηση, ο προπονητής, οι ποδοσφαιριστές, οι οπαδοί. Όταν δεν έχεις επιτύχει τους στόχους σου είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλογιστείς τις ευθύνες σου και να κάνεις την αυτοκριτική σου".

Τέλος για τον ίδιο και την θέση που τον ταιριάζει είπε: " Με τον τρόπο που αγωνίζομαι μου αρέσει να αγωνίζομαι λίγο πιο μπροστά από το αμυντικό χαφ και να πατάω στην αντίπαλη περιοχή για να έχω και ελευθερία κινήσεων. Γνωρίζοντας την ομάδα και τα χαρακτηριστικά μου θα έλεγα ότι είμαι ένας αμυντικός χαφ. Εξάλλου ξέρω πολύ καλά να ανταποκρίνομαι στις απαιτήσεις της ομάδας και του προπονητή μου".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιομάρ Μαζίνιο μετά το χθεσινό οικογενειακό διπλό το πρωί και ρεπό το απόγευμα είχε προγραμματίσει πρωινή προπόνηση με αναρρίχηση στο βουνό και το απόγευμα εξίσου σκληρή δουλειά στο γήπεδο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός του Άρη αναμένει ωστόσο την εισήγηση του γιατρού της ομάδας για το αν θα χρησιμοποιήσει ή όχι στο πρώτο φιλικό της Τετάρτης με την Μπάρι τους Αμπρέου και Νέτο που τραυματίστηκαν χθες.






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ