ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τίποτα ανησυχητικό ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Τίποτα ανησυχητικό ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά την αποχώρηση του Εσιέν από το ματς με την Καλλονή και τις ενοχλήσεις στο πόδι ο Γκανέζος δεν έχει κάτι το σοβαρό και θα είναι στη διάθεση του Στραματσόνι και για το ματς με τον ΠΑΣ.

Ο Μάικλ Εσιέν αποχώρησε από την αναμέτρηση με την Καλλονή στο 73' της αναμέτρησης δίνοντας την θέση του στον Τάσο Λαγό. Ο Γκανέζος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και σαν έμπειρος ποδοσφαιριστής αμέσως δεν ρίσκαρε παραπάνω και ζήτησε να γίνει αλλαγή.

Από το τριφύλλι δεν εξέφραζαν καμία ανησυχία για τον τραυματισμό του Εσιέν λέγοντας πως ο Γκανέζος δεν έχει απολύτως τίποτα και πως θα είναι στη διάθεση του Στραματσόνι και για την αναμέτρηση του Κυπέλλου της Πέμπτης κόντρα στον ΠΑΣ.

Εντυπωσιασμένοι από την παρουσία του κόσμου

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν εντυπωσιασμένοι από την παρουσία των φίλων του τριφυλλιού στο γήπεδο της Μυτιλήνης καθώς περισσότερα από 700 πράσινοι βρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν τους παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι.

Για αυτό και μετά το τέλος όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους και τους χειροκρότησαν ενώ αρκετοί πέταξαν και τις φανέλες τους στον κόσμο.

Στο γήπεδο βρέθηκαν φίλοι των πράσινων από την Μυτιλήνη αλλά και τη Χίο ενώ είχαν και ένα πανό που έγραφε: "Πράσινο Λευκό... Ζωής ιδανικό".

Τίποτα ανησυχητικό ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ