ΠΑΟΚ

Τίποτα το ιδιαίτερο στην Βουλγαρία

Τίποτα το ιδιαίτερο στην Βουλγαρία
Ζαγοράκης

Τίποτα το ιδιαίτερο στην Βουλγαρία

Ο Βέλιζαρ Ντιμιτρόφ είναι ακριβός αφού έχει ρήτρα 800.000 ευρώ, ενώ τραυματίστηκε και στο γόνατο κι έγινε αλλαγή στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ με την Λίτεξ ενώ ο Βραζιλιάνος Τιάγκο δεν ενθουσίασε τον τεχνικό του "Δικεφάλου".
Στη Ρόδο θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ το Σάββατο για να δώσει την Κυριακή φιλικό με την τοπική ομάδα, προ τιμή του Γιώργου Σκαρτάδου.

"Zαγοράκη μείνε"

Οι διοικούντες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλή τον Νίκο Βεζυρτζή κάνουν προσπάθειες για να πείσουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη να μείνει στο δυναμικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης και την επόμενη χρονιά συνεχίζοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα για έναν ακόμη χρόνο.

Όπως είναι γνωστό ο αρχηγός του ΠΑΟΚ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο το καλοκαίρι να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μετά την αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα, θεωρώντας ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του στην ομάδα και στο ποδόσφαιρο. Το όλο θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές μεταξύ των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που από την πλευρά τους δεν θέλουν να φύγει ο αρχηγός.

Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν παιχνίδια στη διάρκεια της φετινής περιόδου που ο Ζαγοράκης που έμοιαζε αποφασισμένος να τα κερδίσει μόνος του. Ο "Τεό" έδινε και δίνει το παράδειγμα σε όλη την ομάδα ενώ παράλληλα δεν δημιούργησε ποτέ οικονομικό πρόβλημα, με τον ίδιο να προτιμά να πληρώνονται πρώτα οι υπόλοιποι και ο ίδιος να μένει τελευταίος στη σχετική λίστα.

Συγκεκριμένα στο περιθώριο της βράβευσης του για την εμφάνιση του στο παιχνίδι με το Αιγάλεω την προηγούμενη Παρασκευή ως πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 25ης αγωνιστικής, ο Νίκος Βεζυρτζής του ζήτησε να μιλήσουν για λίγο σε προσωπικό επίπεδο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από τον αρχηγό της ομάδας να αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνει στην Τούμπα και τον επόμενο χρόνο: "Ο ΠΑΟΚ σε χρειάζεται. Μπορείς άνετα να παίξεις ένα ακόμα χρόνο. Να βοηθήσεις ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο με τους νεαρούς και στη συνέχεια να αποχωρήσεις", του είπε.

Το γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο είναι ότι την επιθυμία να συνεχίσει ο Ζαγοράκης την καριέρα του στην ομάδα την εκφράζει και μεγάλη μάζα των φίλων του ΠΑΟΚ. Τόσο σε προσωπικές επαφές με τον αρχηγό όσο και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω όπου ο κόσμος του «Δικεφάλου» έδειξε εμπράκτως με το ζεστό του χειροκρότημα στον αρχηγό ότι τον θέλει στην Τούμπα και τη νέα χρονιά.

Όσο για τον ίδιο; Σίγουρα δείχνει να μην βιάζεται και να θέλει να σταθμίσει τις καταστάσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ανακοινώσει και μάλιστα σύντομα την απόφαση του.

Είναι γνωστό ότι ο Ζαγοράκης έχει ανοιχτή πρόταση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση, προκειμένου με το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας να αναλάβει ως τεχνικός διευθυντής στην Εθνική ομάδα ή οποιαδήποτε άλλη θέση ο ίδιος θα επιθυμεί. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Ζαγοράκη αφού δεν υπάρχει για αυτόν δίλημμα ΠΑΟΚ ή Εθνική ομάδα. Το γιατί; Πολύ απλά αφού η αγάπη του είναι δεδομένη και για τους δύο αλλά αν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του, η θέση στη Συγγρού μπορεί να περιμένει.

Υπόθεση Σικαμπάλα

Στην τελική ευθεία μπαίνει σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελβετία η υπόθεση του Σικαμπάλα. Η επιτροπή έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του παίκτη για λόγους ανωτέρας βίας που τον υποχρεώνουν να μείνει στην Αίγυπτο με τον ίδιο να υποστήριξε ότι λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων θα έπρεπε να παραμείνει στην πατρίδα του.

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη και πιο ουσιαστική απόφαση της FIFA. Η ΠΑΕ όπως είναι γνωστό φιλοδοξεί σε περίπτωση - το πιθανότερο - που ο παίκτης δοθεί στην Ζάμαλεκ να της επιδικασθεί μεγάλη αποζημίωση. Στο έγγραφο που έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη FIFA κοστολογεί τον Σικαμπάλα στα 2.500.000 ευρώ ωστόσο εκτιμάται ότι στην καλύτερη περίπτωση ο Δικέφαλος δε μπορεί να εισπράξει περισσότερα από 1.600.000 ευρώ σύμφωνα με υπολογισμούς της νομικής υπηρεσίας.

























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ