ΠΑΟΚ

Τισουντάλι: "Ήταν σημαντικό γκολ, αλλά αν σκοράρεις και κερδίζεις είσαι πιο χαρούμενος"

Ο Ταρίκ Τισουντάλι
Ο Ταρίκ Τισουντάλι EUROKINISSI SPORTS

Ο Ταρίκ Τισουντάλι δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε με τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Πλζεν, ωστόσο θα ήταν ακόμα περισσότερο ευδιάθετος αν ο Δικέφαλος έπαιρνε και τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ έσωσε την παρτίδα με την Πλζεν στο φινάλε με τον Ταρίκ Τισουντάλι να πετυχαίνει το πρώτο γκολ και τον Μπάμπα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι ο Δικέφαλος έχει υψηλές βλέψεις, όπως η πρόκριση στον επόμενο γύρο της League Phase του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ταρίκ Τισουντάλι στο PAOK TV: Για τα συναισθήματα του μετά το δεύτερο του γκολ στην Τούμπα: "Ναι ήταν ένα σημαντικό γκολ, αλλά αν σκοράρεις και κερδίσεις, είσαι πιο χαρούμενος. Επιστρέψαμε όμως, από το 0-2, οπότε είμαστε κάπως ευχαριστημένοι μ΄αυτό, αλλά σίγουρα θα ήταν καλύτερο αν είχαμε κερδίσει, γι΄αυτό τον λόγο τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα".

Για το αν αυτή η επιστροφή της ομάδας, της δώσει ώθηση ενόψει της ευρωπαϊκής συνέχειας: "Εννοείται, παίζουμε στον ΠΑΟΚ, έχουμε φιλοδοξίες, για να παίζεις εδώ πρέπει να θέτεις υψηλούς στόχους και πρέπει να παλέψουμε όλοι για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ