ΑΓΓΛΙΑ

Tiτανομαχία Άρσεναλ-Μάντσεστερ στο Κύπελλο!

Tiτανομαχία Άρσεναλ-Μάντσεστερ στο Κύπελλο!
Βενγκέρ-Φέργκιουσον

Κέφια είχε η κληρωτίδα για την φάση των "16" του Κυπέλλου Αγγλίας, φέρνοντας αντιμέτωπες τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Πρόκειται φυσικά για το σημαντικότερο ζευγάρι της πέμπτης φάσης του θεσμού, από τη στιγμή που διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι δύο πρώτες ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά και οι πλέον πολυνίκεις στο θεσμό, με τους "κόκκινους διαβόλους" να έχουν κατακτήσει 11 φορές το βαρύτιμο τρόπαιο έναντι 10 των "κανονιέρηδων".
Η τελευταία φορά που Αρσέν Βενγκέρ και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είδαν τις ομάδες τους να τίθενται αντιμέτωπες για τον αρχαιότερο διασυλλογικό ποδοσφαιρικό θεσμό ήταν στον τελικό του 2005, σε ένα ματς που τελείωσε ισόπαλο στην κανονική του διάρκεια και στην παράταση (για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Αγγλίας), με τους Λονδρέζους να παίρνουν το τρόπαιο νικώντας 5-4 στα πέναλτι.

Εύκολες αποστολές αναμένεται να έχουν λογικά τα άλλα δύο μέλη από τους... "fantastic four", με τη Λίβερπουλ να φιλοξενεί τη Μπάρνσλεϊ στο "Άνφιλντ", και την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, Τσέλσι, να υποδέχεται στο "Στάμφορντ Μπριτζ" τη Χάντερσφιλντ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια για την φάση των "16" του Κυπέλλου Αγγλίας:

Μπρίστολ Ρόβερς-Σαουθάμπτον

Κάρντιφ Σίτι-Γουλβς

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μίντλεσμπρο

Λίβερπουλ-Μπάρνσλεϊ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ

Πρέστον-Πόρτσμουθ

Κόβεντρι-Γουέστ Μπρομ

Τσέλσι-Χάντερσφιλντ

* Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 16 και 17 Φεβρουαρίου.























TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ