ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τίτλοι τέλους για Σίσιτς

Τίτλοι τέλους για Σίσιτς
Σίσιτς

Ο Μίρνες Σίσιτς έλυσε το συμβόλαιό του με τον πρωταθλητή. Μώραλης: "Θα πάρουμε παίκτη"

Μόλις ένα χρόνο μετά τον ερχομό του στον Ολυμπιακό, ο Μίρνες Σίσιτς αποτελεί παρελθόν για την πειραϊκή ομάδα. Ο Σλοβένος ακραίος μέσος, που αποκτήθηκε το Δεκέμβρη του 2007 από το Λεβαδειακό έναντι του ποσού των 600.000 ευρώ και είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος, δεν υπολογιζόταν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ήταν θέμα χρόνου η αποχώρησή του.
Ο 28χρονος (8/8/1981) ποδοσφαιριστής δεν είχε τις καλύτερες των σχέσεων με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος έθεσε στο περιθώριο τον διεθνή παίκτη, καθώς τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο "Σίλε" είχε μόλις μία συμμετοχή με την ερυθρόλευκη φανέλα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Διαγόρα (29/10/08), στη φάση των "32", όταν και αγωνίστηκε ως αλλαγή (σ.σ. αντικαθιστώντας τον Όσκαρ Γκονθάλεθ στο 73ο λεπτό).

Ο Σλοβένος ήταν μονίμως εκτός αποστολής, ενώ και οι δηλώσεις του παίκτη στον Τύπο της πατρίδας του, στις οποίες ανέφερε ότι ο Ισπανός θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον Ολυμπιακό προκειμένου να αναλάβει, κατά 90% - όπως χαρακτηριστικά επισήμανε - την τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο Μαδρίτης, επίσπευσαν τις διαδικασίες για τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση για την αποχώρηση Σίσιτς: " Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μίρνες Σίσιτς".

Επίσης, την Τετάρτη (28/1) η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Ματσούκα, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του πειραϊκού συλλόγου.

Ο Βαλβέρδε θεώρησε πως ο 19χρονος (7/3/1990) επιθετικός, ο οποίος στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Εθνικό Αστέρα, δεν είναι σε θέση να προσφέρει στην πειραϊκή ομάδα και ο παίκτης ζήτησε από το σύλλογο να μείνει ελεύθερος, όπως και έγινε.

Η ανακοίνωση για την αποχώρηση Ματσούκα: " Λύθηκε σήμερα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Λευτέρη Ματσούκα με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός".

Καθησυχαστικός ο Μώραλης


" Μέχρι αύριο ή ως την προτελευταία ημέρα των μεταγραφών θα γίνει κάποια κίνηση. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο για ονόματα γιατί δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο. Δεν είμαι ενήμερος για τον τομέα αυτό", τόνισε ο Γιάννης Μώραλης στο ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" για την καθυστέρηση που παρουσιάζεται στο θέμα με την απόκτηση ενός επιθετικού προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.

Όσο για τις αποδεσμεύσεις, επισήμανε: " Ο Σίσιτς έλυσε το συμβόλαιό του, με τον Ραούλ Μπράβο δεν έχουμε βρει κάποια άκρη".

Παράλληλα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκε στην επιστολή του Σωκράτη Κόκκαλη στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", απαντώντας σε υπόνοιες που αφήνει για το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", παραλληλίζοντας τη συγκεκριμένη υπόθεση με αυτή του Βοτανικού, τονίζοντας:

" Εμείς δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση. Μακάρι όλες οι ομάδες να κάνουν νέα γήπεδα με τους ίδιους όρους που κάναμε εμείς. Έτσι θα αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο. Το κράτος δεν μπορεί να ζημιώθηκε από την ιστορία του Καραϊσκάκη. Ήταν κληροδότημα στην επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων, έγινε η συμφωνία με τον Ολυμπιακό και παραχωρήθηκε το γήπεδο που έγινε με 100% ιδιωτικά κεφάλαια που ξεπέρασαν τα 70 εκατομμύρια ευρώ. Το κράτος δεν βγήκε σε καμία περίπτωση χαμένο, αφού έγινε ένα άριστο γήπεδο, που θα έπρεπε να κατασκευάσει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το κράτος. Δεν έγινε καμία χαριστική πράξη για το συντελεστή δόμησης ή οποιαδήποτε άλλη χαριστική πράξη. Το λέμε για να το ξεκαθαρίσουμε προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και προς κάθε άλλον καλόπιστο φίλαθλο".

Ξανά στο... σπίτι του ο Ντάρκο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς θα βρεθεί το Σάββατο (31/1, 11:00) στο κατάστημα Red Store του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, που ήταν πρωϊνή (10:30), ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Σίσιτς, κατά τη διάρκεια του προγράμματος εκγύμνασης, ένιωσε μία ενόχληση στην ποδοκνημική και αποχώρησε (σ.σ. πριν αποχωρήσει οριστικά από το σύλλογο). Ο Παναγόπουλος απουσίασε λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Την Πέμπτη (29/1), η ομάδα του Ολυμπιακού θα προπονηθεί και πάλι στις 10:30.



























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ