ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το 360 photobooth της ΔΕΗ απογείωσε το πάρτι

Το 360 photobooth της ΔΕΗ απογείωσε το πάρτι

Εναρμονισμένοι με την… τρέλα του καλοκαιριού, αφήσαμε στο σπίτι το αυστηρό επαγγελματικό dress code, φορέσαμε κάτι ελαφρύ και… βουρ για την παραλία της Βούλας.

Εκεί εκτυλίχθηκε ένα ανεπανάληπτο πάρτι από το SPORT24, αφιερωμένο στον μεγάλο τελικό του Euro. Ισπανία και Αγγλία διεκδίκησαν το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά για όλους εμάς, αυτός ο αγώνας ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε, να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές με τους αναγνώστες μας.

Ανταλλάξαμε απόψεις, μιλήσαμε για διακοπές, λύσαμε όλα τα μεταγραφικά θέματα των ομάδων σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, στείλαμε παίκτες στις αγαπημένες μας ομάδες, δεν αφήσαμε τίποτα ασχολίαστο. Μα φυσικά περάσαμε και από διάφορες δοκιμασίες, απαντήσαμε σε κουίζ, φάγαμε, ήπιαμε τις μπύρες μας και κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος.

Οι πιο electrifying πανηγυρισμοί στο 360 photobooth της ΔΕΗ

Event χωρίς photobooth δεν γίνεται! Εκεί τα δώσαμε όλα, μια τέτοια βραδιά έπρεπε να μείνει στην ιστορία. Το 360 photobooth της ΔΕΗ, ήταν η εμπειρία που απογείωσε το πάρτι! Αν πιστεύετε πως οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών του Euro, τη στιγμή των γκολ αποτελούν την κορύφωση της έκστασης, σας διαβεβαιώ δεν έχετε δει τίποτα! Ούτε οι εικόνες στις κερκίδες των γερμανικών γηπέδων, με το πλήθος να παραληρεί ήταν ικανές να μας επισκιάσουν. Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία, ανεβάσαμε το επίπεδο σε μεγάλα ύψη.

Το 360 photobooth της ΔΕΗ απογείωσε το πάρτι

Οι δημοσιογράφοι του Sport24 και οι καλεσμένοι, ξεφάντωσαν. Πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, έβγαλαν υποκριτικές ικανότητες που θα ζήλευαν και επαγγελματίες ηθοποιοί. Ένταση, γκριμάτσες, συναισθήματα, σφιγμένες γροθιές, χορευτικές ικανότητες, αλληλουχία κινήσεων, με τον φακό να απαθανατίζει κάθε στιγμή, να απογειώνει την προσπάθεια.

Πρέπει να το ζήσει κάποιος για να καταλάβει αυτό που περιγράφω. Προτρέπω τον καθένα που διαβάζει αυτές τις γραμμές, με την πρώτη ευκαιρία να πάρει την παρέα του και να το δοκιμάσει. Θα φύγει κατευθείαν η πίεση της καθημερινότητας, ο συμμετέχων θα νιώσει πρωταγωνιστής, σκόρερ, σταρ, θα απελευθερωθεί μόλις στηθεί μπροστά σε μια τέτοια κάμερα. Θα νιώσει αμέσως την ενέργεια να τον περιβάλλει, ναι, είναι κάτι που γίνεται σχεδόν αυτόματα, δεν θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια, μιλάω εκ πείρας πλέον.

Το 360 photobooth της ΔΕΗ απογείωσε το πάρτι


Το είπαν και οι υπόλοιποι τυχεροί που πόζαραν στο φακό, οι πανηγυρισμοί στο χώρο θέασης του τελικού από τους φαν Ισπανίας και Αγγλίας, έδωσαν ένταση στα γκολ των Ουίλιαμς, Πάλμερ και Οϊαρθάμπαλ, αλλά το 360 photobooth της ΔΕΗ ήταν το κάτι άλλο. Ο φωτισμός, η κίνηση, σε ταξιδεύουν αλλού, βγάζουν από μέσα σου έναν άλλον εαυτό. Ζήσαμε μια εμπειρία η οποία είναι καταγεγραμμένη και αξέχαστη…

TAGS ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ