ΠΑΟΚ

Το 48ωρο του Λάκη

Το 48ωρο του Λάκη
Λάκης

Αύριο ή το αργότερο μεθαύριο όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βασίλη Λάκη στον ΠΑΟΚ

Ο Λάκης όπως είναι γνωστό χθες το απόγευμα μετά τη συνάντηση που είχε με τον Ντέμη Νικολαϊδη έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ κάτι για το οποίο ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενημερώθηκε λίγο πριν τη συνάντηση του με τους επικεφαλείς των οργανωμένων συνδέσμων του ΠΑΟΚ.
Το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να γίνει αμέσως συνάντηση μαζί του ώστε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Ζαγοράκης και Λάκης έχουν ήδη μιλήσει και συζητήσει για πολλά πράγματα που αφορούν την ένταξή του στον ΠΑΟΚ και χθες το βράδυ είχαν και νέα επικοινωνία.

Στην διάρκεια αυτής συμφώνησαν ώστε αύριο ή το αργότερο μεθαύριο να πραγματοποιηθεί η τελική τους συνάντηση στα γραφεία του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για να υπογράψει ο Λάκης το διετές του συμβόλαιο.
Από εκεί και πέρα κι ενώ χθες ο Δημήτρης Ορφανός αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή επί προεδρίας του Θοδωρή Ζαγοράκη σήμερα αναμένεται να ακολουθήσουν οι Λάμπρος Βαγγελής και Παναγιώτης Γλύκος.

Ο πρώτος έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό προφορικά για την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο χρόνια και σήμερα είναι να βάλει την υπογραφή του ενώ στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να βρεθεί και ο δεύτερος. Ο νεαρός τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου είχε συμφωνήσει στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και σήμερα είναι να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Εκείνος που είναι να ακολουθήσει τους παραπάνω είναι ο Ζήσης Βρύζας υπογράφοντας το αργότερο μέχρι μεθαύριο Πέμπτη μονοετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα από χθες ο Θόδωρος Ζαγοράκης ξεκίνησε μία σειρά επαφών με τους εκπροσώπους των Τόργκελε και Γιασεμάκη με σκοπό την αποδέσμευσή τους.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να σταματούν στους Ορφανό, Λάκη, Βαγγελή, Γλύκο και Βρύζα αφού συνεχίζεται η έρευνα για την εύρεση ενός ικανού επιτελικού χαφ και δύο σέντερ φορ.
Σήμερα τέλος θα πραγματοποιηθεί μία νέα επαφή του Θοδωρή Ζαγοράκη με τον Γιώργο Λόλα για τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ώστε να κλείσει μία νέα συμφωνία για τη χρησιμοποίηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων και για τη νέα χρονιά όπως συνέβη και τα τελευταία δύο χρόνια.










TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ