ΑΡΗΣ

Το 48ωρο του μεσοεπιθετικού

Το 48ωρο του μεσοεπιθετικού
μπουαζα

Στην τελική ευθεία η απόκτηση του αριστερού μεσοεπιθετικού. Υποψήφιοι οι Μπουαζά και Αμπελάιρας

Ο Ιομάρ Μαζίνιο πριν η αποστολή ξεκινήσει το ταξίδι της για το Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε της Βόρειας Ιταλίας στις δηλώσεις του είχε κάνει λόγο για την τελευταία πινελιά που απέμενε στο ρόστερ.
Η απόκτηση του Αργεντινού Ντάριο Φερνάντεζ από την στιγμή που πάρει στα χέρια του το κοινοτικό του διαβατήριο αναμένεται να είναι το κάτι παραπάνω με τους Μπουαζά της Φούλαμ και Αμπελάιρας της Ρίβερ Πλέιτ να είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν να απασχολούν να αποκτηθούν με την μορφή δανεισμού.

Με τον πρώτο μάλιστα φαίνεται να έχει υπάρξει από την περασμένη εβδομάδα προφορική συμφωνία μαζί του και απέμενε το ΟΚ της Φούλαμ για την ολοκλήρωση της απόκτησης του διεθνή Αλγερινού με γαλλικές ρίζες. Κι όσο για τον Αργεντινό της Ρίβερ Πλέιτ αν και αρχικά η περίπτωσή του και δικαιολογημένα φαινόταν δύσκολη στην πορεία άρχισε να υπάρχει σημείο επαφής δεδομένου και ότι είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.

Βανγκέλι: "Τίτλο με τον Άρη"

Ο Χρήστος Βανγκέλι μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που βρίσκονται στο Σαν Βιτζίλιο ντι Μαρέμπε της Βόρειας Ιταλίας όπου συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη για την νέα χρονιά με τον διεθνή Αλβανό αμυντικό να επεσήμανε ότι: " Θέλω να συνδυάσω την παρουσία μου στον Άρη με τίτλους.

Στόχος μου και στόχος της ομάδας είναι να πανηγυρίσουμε ένα τίτλο όσο πιο σύντομα γίνεται. Πρώτιστα για την φετινή χρονιά στόχος μας πρέπει να είναι η είσοδος στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο το δυνατό ψηλότερα στο Κύπελλο. Γιατί όχι και να το κατακτήσουμε. Θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια στον Άρη καθώς είναι η ομάδα που αγαπάω από μικρό παιδί και δεν το έχω κρύψει ότι είμαι και οπαδός της ομάδας".

Κι όσο για την μέχρι τώρα προετοιμασία και το χθεσινό πρώτο φιλικό της με αντίπαλο την Μπάρι είπε: " Όσον αφορά την προετοιμασία δουλεύουμε σκληρά.

Στο φιλικό δείξαμε μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του νέου Άρη. Σίγουρα η συνέχεια αναμένεται να είναι πολύ καλύτερη. Ήμασταν κάπως μουδιασμένοι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ήταν το πρώτο φιλικό. Υπήρξαν διαφορετικά πρόσωπα στην ενδεκάδα και χρειάζεται χρόνος για να δέσουμε όλοι μαζί. Στο δεύτερο ημίχρονο ανοίχτηκε πιο πολύ η Μπάρι, έγινε πιο ελεύθερο το παιχνίδι και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε και πήραμε τη νίκη".












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ