ΕΥΡΩΠΗ

Το (ακυρωθέν) γκολ του καλοκαιριού!

Το (ακυρωθέν) γκολ του καλοκαιριού!

Ο Έντισον Καβάνι πέτυχε ένα φανταστικό γκολ στο "Καμπ Νόου" με μονοκόμματο γυριστό σουτ όμως ο διαιτητής δεν το μέτρησε... Δείτε την απίστευτη φάση!

Η Μπαρτσελόνα παρέδωσε μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου το βράδυ της Δευτέρας, διαλύοντας με 5-0 τη Νάπολι που ήταν η επίσημη προσκεκλημένη της στο φετινό Joan Gamper Trophy, όμως υπάρχει ένα γεγονός που οι φίλοι των "παρτενοπέι" δεν θα θέλουν με τίποτα να διαγράψουν από τη μνήμη τους από αυτό το ματς.

Ο λόγος για τη φάση του 10ου λεπτού, όπου με το σκορ στο 0-0 οι παίκτες του Βάλτερ Ματσάρι κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Πίντο, με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς επιπέδου... Μπαρτσελόνα.

Μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας και σέντρα στη μεγάλη περιοχή από τα δεξιά, ο Χάμσικ έστρωσε τη μπάλα με κεφαλιά στον Καβάνι και ο Ουρουγουανός φορ εκτέλεσε με εκπληκτικό ψαλιδάκι τον Βαλντές έχοντας και τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού.

Οι περίπου 10.000 Ιταλοί εκδρομείς σήκωσαν στο πόδι το "Καμπ Νόου" με τους πανηγυρισμούς τους όμως η χαρά τους κράτησε μερικά μόνο δευτερόλεπτα, αφού ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ, υποδεικνύοντας τον Χάμσικ σε θέση οφσάιντ (και όχι επιθετικό φάουλ στον Καβάνι ο οποίος σήκωσε το πόδι του κοντά στο κεφάλι του Πικέ).

Μπάρτσα η... εξωγήινη

Το 0-0 έμεινε λοιπόν σε εκείνη τη φάση για να ακολουθήσει... ομοβροντία τερμάτων από πλευράς Μπαρτσελόνα, γεγονός που ανάγκασε τον Βάλτερ Ματσάρι να κάνει λόγο μετά το ματς για ένα καλό μάθημα:

"Πήραμε ένα καλό μάθημα που θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα μέτρο σύγκρισης για να καταλάβουμε τί μας περιμένει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που αποτελείται από εξωγήινους. Θα πρέπει να παίρνουμε παράδειγμα από τους νέους παίκτες τους που κυνηγούσαν τη μπάλα ακόμα και όταν το σκορ ήταν στο 5-0.

Το μοντέλο της Μπαρτσελόνα είναι δύσκολο να το εισάγουμε στην Ιταλία, εδώ δεν υπάρχει υπομονή με τους νέους", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Νάπολι.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ