ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "αντίο" του Ούγκο στον Παναθηναϊκό: "Οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά κερδίσατε άλλον έναν υποστηρικτή"

Το "αντίο" του Ούγκο στον Παναθηναϊκό: "Οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά κερδίσατε άλλον έναν υποστηρικτή"
INTIME SPORTS

Έληξε ο δανεισμός του Βίκτορ Ούγκο από την Μπαΐα στον Παναθηναϊκό, με τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό να αποχαιρετά τους πράσινους.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Βίκτορ Ούγκο. Ο 33χρονος χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε ως δανεικός από την Μπαΐα και με μήνυμά του στα social media αποχαιρέτησε το τριφύλλι.

Ο Ούγκο αυτούς τους τέσσερις μήνες αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ.

Το μήνυμα του Ούγκο:

"Σήμερα, 30/6, ολοκληρώνεται το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Είναι λίγο παραπάνω από τέσσερις μήνες που έζησα στην Αθήνα, όπου ήρθα σε μια νέα ομάδα, με νέους παίκτες και ένα νέο πρωτάθλημα. Πολλές αλλαγές σε μικρό χρονικό διάστημα για να προσαρμοστώ.

Αλλά παρ' όλα αυτά είχα την ευκαιρία να βγω στο γήπεδο και να υπερασπιστώ τα χρώματα μιας τόσο παραδοσιακής ομάδας και να την βοηθήσω να κερδίσει άλλο ένα τρόπαιο.

Έκανα πολλούς φίλους, τόσο εντός όσο κι εκτός ομάδας που με βοήθησαν πολύ και κάποιες από αυτές τις φιλίες σκοπεύω να τις κουβαλάω σε όλη την ζωή μου.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον Θεό, για την ευκαιρία να τα ζήσω όλα αυτά, τους Έλληνες φίλους μου για την υποστήριξή τους και τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που με αντιμετώπισαν όμορφα. Τώρα οι δρόμοι μας χωρίζουν, αλλά θέλω να ξέρετε ότι έστω κι από μακριά, κερδίσατε άλλον έναν υποστηρικτή.

Μακάρι να σας ευλογεί ο θεός. Πάμε Παναθηναϊκέ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ