ΑΓΓΛΙΑ

Το απίστευτο καρτούν-Μουρίνιο (videos)!

Το απίστευτο καρτούν-Μουρίνιο (videos)!
Μουρίνιο-Τσέλσι

Οι ευρηματικοί Άγγλοι δημιούργησαν ένα καρτούν-ομοίωμα του Ζοσέ Μουρίνιο, και του έδωσαν δική του εκπομπή στην τηλεόραση (videos)!

Το "Setanta Sports", ένα από τα διασημότερα αθλητικά προγράμματα στη Μ.Βρετανία αποφάσισε να εμπιστευτεί στον πολυνίκη Πορτογάλο τεχνικό τον ρόλο του πρωταγωνιστή στη... δική του εκπομπή, δίνοντας "φωνή" σε ένα καρτούν όπου έχει κατασκευαστεί με τα δικά του χαρακτηριστικά!
Η πρώτη μάλιστα εκπομπή της... κούκλας Μουρίνιο είναι αφιερωμένη στο νέο ομοσπονδιακό τεχνικό των "λιονταριών", με τον Μουρίνιο να απευθύνει ερώτημα στους τηλεθεατές εάν είναι ευτυχισμένοι με τον Ιταλό στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αρκεί να στείλει κανείς ένα sms με το γραπτό μήνυμα "χαρούμενος" ή "όχι χαρούμενος" για να διαμορφωθεί κλίμα αναφορικά με τον "Δον Φάμπιο".

Τα αποτελέσματα μάλιστα αυτού του ιδιότυπου γκάλοπ ήταν εντυπωσιακά καθώς μόλις το 7% δήλωσε χαρούμενο με τον Καπέλο, το 40% απόλυτα δυσαρεστημένο, ενώ ένα 53% εμφανίζεται "δύσπιστο" με την απόφαση της ομοσπονδίας να δώσουν το χρίσμα για δεύτερη φορά (μετά τον Έρικσον) σε μή Άγγλο προπονητή.

Για όσους μάλιστα θέλουν να επικοινωνήσουν υπάρχει η διεύθυνση ( [email protected]), όπου ο "Μουρίνιο" διαβάζει τα μηνύματα των τηλεθεατών.

Η εκπομπή έχει τη μορφή τηλεοπτικού δελτίου, ενώ η καλύτερη στιγμή είναι τα τηλεφωμήματα που δέχεται στον αέρα ο Μουρίνιο: Του τηλεφωνούν παλιοί παίκτες του στην Τσέλσι, όπως οι Λάμπαρντ, Μακελελέ, που αναπολούν τις στιγμές που έζησαν όλοι μαζί στην ομάδα, ενώ ένας ευσυγκίνητος Ντρογκμπά του λέει "σε παρακαλώ, γύρνα πίσω".

Το σόου πάντως έχει και συνέχεια, καθώς στη συνέχεια του τηλεφωνεί και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, όπου όμως ο Μουρίνιο προσποιείται ότι δεν τον αναγνωρίζει! Όταν ο Ρώσος μεγιστάνας του λέει ότι θέλει να αγοράσει τον τηλεοπτικό σταθμό για να τον απολύσει στη συνέχεια και από εκεί, τότε ο Μουρίνιο ζητάει από τους σκηνοθέτες να κόψουν το τηλεφώνημα!

Για περισσότερα... ευτράπελα από τις συνομίλίες της κούκλας-Μουρίνιο δείτε τα βίντεο:




























TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ