ΑΡΗΣ

Το απόγευμα της υπογραφής του Καστίγιο

Το απόγευμα της υπογραφής του Καστίγιο
INTIME SPORTS

Η επιστροφή του Νέρι Καστίγιο το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα αναμένεται να συνδυαστεί με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΠΑΕ Άρης.

Επιστροφή από τις καλοκαιρινές του διακοπές όπου ο διεθνής Μεξικανός πρόκειται να ενημερωθεί από κοντά από τον αδερφό και μάνατζέρ του, Άλεξ Καστίγιο, για την άφιξη της ελευθέρας του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Αυτήν που θα ανοίξει τον δρόμο της παραμονής του στον Άρη με ελεύθερη μεταγραφή για τα επόμενα δύο χρόνια φορώντας μάλιστα για πρώτη φορά στην καριέρα του το Νο10.

Μία εξέλιξη που θα αποτελέσει και το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ όπως αυτό εξελίχθηκε μέχρι την ολοκλήρωση της παραμονής του στον Άρη όπως αποτελούσε επιθυμία του από την πρώτη στιγμή της ολοκλήρωσης του εξάμηνου δανεισμού του από την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο αδερφός και ατζέντης του 27χρονου επιθετικού, Άλεξ Καστίγιο, έχει από χθες στα χέρια του την ελευθέρας του από την ουκρανική ομάδα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αύριο θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη και στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

"Η ελευθέρας του Νέρι από τη Σαχτάρ έφτασε. Ο Νέρι επιστρέφει σήμερα ή αύριο από τις διακοπές του και στη συνέχεια θα ανέβουμε στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψουμε.

Τελειώνουμε…", δήλωνε χθες ο Άλεξ Καστίγιο με τον Νέρι Καστίγιο να είναι να εισπράξει για την προσεχή διετία το ποσό του 1,1 εκ. ευρώ.

Μία μεταγραφή που από την στιγμή που ολοκληρωθεί και επίσημα σήμερα ή αύριο θα είναι η τρίτη για την ΠΑΕ Άρης μετά τους Σάκη Κανούλα και Καρίμ Σολτάνι με το βάρος στην συνέχεια να πέφτει στην ολοκλήρωση του φλερτ με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα.

Τον 30χρονο διεθνή Αργεντινό επιθετικό της Ροζάριο Σεντράλ όπου δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να λύσει το συμβόλαιό του και να ανοίξει ακόμη περισσότερο της έλευσής του στον Άρη.

Πως όμως σχολιάζει το φλερτ του Άρη με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα ο πατέρας του και μάνατζέρ του Χόρχε Φιγκερόα;

"Γνωρίζω πως ο Άρης θέλει να κάνει δικό του τον Λουτσιάνο. Όμως δεν μπορώ να πω τώρα αν θα δεχτούμε ή όχι για έναν απλό λόγο και όχι γιατί δε θέλουμε.

Γιατί ακόμα δεν ξέρουμε ποια είναι η επίσημη πρόταση της ομάδας", παραδέχθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Αθλητικά Νέα".

Κι όσο για το πώς αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ο γιος του Λουτσιάνο Φιγκερόα να επιστρέψει στην Ευρώπη ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη;

"Ο Άρης είναι πολύ καλή προοπτική για το γιο μου. Η Ελλάδα είναι πολύ καλός προορισμός και σίγουρα ο Λουτσιάνο το σκέφτεται σοβαρά.

Αλλά όπως σας είπα πρέπει να γνωρίζουμε την επίσημη πρόταση του Άρη για να την εξετάσουμε και να αποφασίσουμε", και κατέληξε:

"Ο Λουτσιάνο το σκέφτεται και πραγματικά θέλει να παίξει στην Ελλάδα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γνωρίζουμε περισσότερα".

Δείχνει θετικός ο Τσεσνάουσκις

Το πέρας των ημερών φέρνει ολοένα και πιο κοντά την πρώτη συγκέντρωση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη η οποία είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα και ακολούθως δύο μέρες μετά την επίσημη πρώτη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Για τον λόγο αυτό και η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης τα τελευταία 24ωρα επισπεύδει τις διαδικασίες ξεκαθαρίσματος του ρόστερ θέλοντας ο Σάκης Τσιώλης να έχει στην διάθεσή του αν είναι δυνατόν το συντομότερο δυνατόν από την ημέρα της έναρξης της προετοιμασίας στην διάθεσή του εκείνους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θέλει να δουλέψει.

Ένα ξεκαθάρισμα που δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός της απόκτησης ποδοσφαιριστών αλλά και με αποδεσμεύσεις υπαρχόντων με τους Οριόλ Λοθάνο, Κάρλος Τόχα και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις να είναι όπως φαίνεται σε πρώτο πλάνο. Πιο εύκολη υπόθεση προς εύρεση λύση μεταξύ των τριών είναι αυτή του Τσεσνάουσκις όπου το νερό φαίνεται να έχει μπει στο αυλάκι.

Κατά τα άλλα και όσον αφορά τους Οριόλ και Τόχα φαίνεται πως εξέλιξη και κατά τα φαινόμενα οριστική θα υπάρξει με την επιστροφή τους και πάλι στην Θεσσαλονίκη. Ο Τόχα ειδικότερα αναμένεται σήμερα με το δικό του τοπίο στην περίπτωση αυτή να ξεκαθαρίζει ενδεχομένως και πιο σύντομα.

Η άδεια του Βανγκέλι και η Πάρμα για Ρουί

Την ίδια ώρα ο Κρίστι Βανγκέλι που συμμετείχε στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Αλβανίας με την αντίστοιχη της Αργεντινής στο Μπουένος Άιρες φέρεται να καθυστερήσει μερικές μέρες να τεθεί στην διάθεση του Τσιώλη για να ξεκουραστεί αίτημα που έγινε αποδεκτό.

Τέλος σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο διεθνής Πορτογάλος αριστερός μπακ, Μάριο Ρουί, που προ ημερών είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης φαίνεται τελικά να υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική Πάρμα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ