ΑΡΗΣ

Το απόλυτο στα... χαμένα πέναλτι

Το απόλυτο στα... χαμένα πέναλτι
Τάτος INTIME SPORTS

Η κακοδαιμονία συνεχίζεται στον Άρη που εκτός από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, δεν σκοράρει καθόλου από το σημείο του πέναλτι (βίντεο).

"Ήταν στραβό το κλίμα το φαγε κι ο γάιδαρος", λέει η γνωστή παροιμία. Όπου κλίμα βάλτε κλίμα (μιας και στον Άρη τα πράγματα είναι τραγικά), ενώ στη θέση του γαϊδάρου βάλτε τα... πέναλτι!

Ο Άρης λοιπόν έχει κερδίσει τρία πέναλτι τη φετινή περίοδο σε κρίσιμα παιχνίδια, τα δυο από αυτά στην έδρα του, και έχει αστοχήσει σε όλα, δείγμα της κακής ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Το τελευταίο ήταν το Σάββατο απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Το προηγούμενη ήταν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ το τρίτο με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης.

Γκολ ψυχολογίας

Θα άλλαζε κάτι στα παιχνίδια αν σκόραρε ο Άρης; Στο ματς της Λεωφόρου μπορεί να χάθηκε το πέναλτι, όμως ο Άρης ισοφάρισε.

Απέναντι στους Αρκάδες ο Αγκάνθο δεν σκόραρε από την άσπρη βούλα, αλλά το έκανε στη συνέχεια και η ομάδα του ισοφαρίστηκε, ενώ με τον Απόλλωνα το σκορ ήταν ήδη στο 0-2, όμως αν έμπαινε το γκολ στο 62' ίσως να υπήρχε χρόνος για τουλάχιστον ένα βαθμό.

Αναλυτικά τα χαμένα πέναλτι

Παναθηναϊκός - Άρης 4-1 (χάθηκε στο 1-0)

Άρης - Αστέρας Τρίπολης 1-1 (χάθηκε στο 0-0 από τον Αγκάνθο)

Άρης - Απόλλων Σμύρνης 0-2 (χάθηκε στο 0-2 από τον Παπαδόπουλο)

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ