VIRAL

Το ασύλληπτο αυτοτρολάρισμα της Σαουθάμπτον μετά το βαθμό στο Ολντ Τράφορντ

Οι παίκτες της Σαουθάμπτον πανηγυρίζουν γκολ του Τσε Άνταμς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League | 12 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Σαουθάμπτον πανηγυρίζουν γκολ του Τσε Άνταμς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League | 12 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Σαουθάμπτον έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Ολντ Τράφορντ (1-1) έναν χρόνο μετά από έναν απίστευτο εφιάλτη που είχε βιώσει στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έχασε την ευκαιρία να το θυμίσει με έναν ευφάνταστο τρόπο.

Η Σαουθάμπτον τα κατάφερε και πάλι. Λίγες ημέρες μετά από την απόδρασή της από το Λονδίνο όπου είχε βρεθεί να χάνει με 2-1 από την Τότεναμ στο 70ο λεπτό και έφυγε με το τρίιποντο επικρατώντας με 3-2 των σπιρουνιών, οι άγιοι πανηγύρισαν ένα ακόμα σημαντικό αποτέλεσμα μακριά το σπίτι τους.

Το πέτυχαν μάλιστα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Σάντσο, με τον Τσε Άνταμς να βρίσκει δίχτυα στο δεύτερο μέρος και να υπογράφει το 1-1 που πανηγυρίστηκε ιδιαίτερα από τον Ραλφ Χάσενχτουτλ και τους ποδοσφαιριστές του.

Όχι μόνο γιατί ο βαθμός αυτός κατακτήθηκε κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο αλλά και επειδή στο γήπεδο αυτό είχαν "μαρτυρήσει" έναν χρόνο και δέκα ημέρες νωρίτερα (2/2/21) όταν και γνώρισαν έναν αγωνιστικό διασυρμό χάνοντας 9-0 από τους κόκκινους διαβόλους.

Αυτή τη φορά ωστόσο το σενάριο γράφτηκε αλλιώς και η Σαουθάμπτον έκανε τη σύγκριση με ιδιαίτερο τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter με το που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση: "Ε, τα πήγαμε ελαφρώς καλύτερα σε σχέση με την περασμένη σεζόν", ήταν το εκπληκτικό σχόλιο της ομάδας του αγγλικού νότου.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ