ΗΡΑΚΛΗΣ

Το χρώμα του χρήματος

Το χρώμα του χρήματος
ρεμος

Ο Αντώνης Ρέμος και οι συνεργάτες τους άρχισαν να καλύπτουν τρύπες καταβάλλοντας κάποια από τα οφειλόμενα

Πιο συγκεκριμένα σε επίπεδο παικτών της πρώτης ομάδας έχουν καταβληθεί μισθοί μέχρι και τον Απρίλιο, ενώ αποπληρώθηκαν οι δόσεις μέχρι συμβολαίων μέχρι και τις 30/6/2007.
Σε επίπεδο τμημάτων υποδομής, μετά από πολλούς μήνες καταβλήθηκαν μισθοί στους προπονητές και στο υποστηρικτικό προσωπικό, αλλά και οδοιπορικά στους παίκτες. Την Παρασκευή (27/7), θα πραγματοποιηθούν πληρωμές και σε επίπεδο διοικητικού προσωπικού της ΠΑΕ.

Παρελθόν ο Οικονομίδης
Παρελθόν, στο μεταξύ, από την ομάδα αποτελεί ο εκτελών ως τώρα χρέη τεχνικού διευθυντή, Κώστας Οικονομίδης, τον οποίο η ΠΑΕ "ευχαριστεί για τις υπηρεσίες, που προσέφερε", όπως τονίστηκε.

Ικανοποιητικά τα διαρκείας
Ανακοίνωση, εξάλλου, με την οποία εκφράζεται η ικανοποίηση για την ανταπόκριση των φιλάθλων στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, εξέδωσαν σήμερα οι "κυανόλευκοι".

"Ευχαριστούμε τους Ηρακλειδείς και προσδοκούμε κορύφωση της ζήτησης, προς όφελος της ομάδας μας και της αναγεννησιακής προσπάθειας, που συντελείται",



αναφέρεται, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά στο κείμενο, στο οποίο ζητείται ακόμη η "Κατανόηση όσων ενδιαφέρονται για εισιτήριο διαρκείας και ταλαιπωρούνται στην επικοινωνία με τα γραφεία της ΠΑΕ, καθώς, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών ανακατασκευής, που επικρατούν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, υπάρχει εν λειτουργία μία και μοναδική τηλεφωνική γραμμή".








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ