ΙΣΠΑΝΙΑ

Το "Clasico" των ρεκόρ

Το "Clasico" των ρεκόρ
Κριστιάνο Ρονάλντο Λιονέλ Μέσι

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο θα αναμετρηθούν την Δευτέρα στο μεγαλύτερο, ίσως, ντέρμπι του πλανήτη ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης. Σπάνε όλα τα ρεκόρ φέτος οι δυο άσοι, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να ελπίζει πως θα πετύχει το πρώτο του γκολ εναντίον της Μπάρτσα (videos).

Είναι το παιχνίδι που περιμένουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου παγκοσμίως κάθε χρόνο, καθώς τα τελευταία χρόνια εκτός από καλό ματς, βλέπουμε και τη σύγκρουση των μεγαλύτερων αστέρων της εποχής μας. Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι σπάνε όλα τα κοντέρ...

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα εκτός από την ουσία, που έχει να κάνει με τους τρεις βαθμούς και την εξασφάλιση της πρώτης θέσης, είχε και άλλο ένα ενδιαφέρον για την ισπανική ομάδα και συγκεκριμένα για τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός άσος με το γκολ που πέτυχε εναντίον των πράσινων έφτασε τα 150 με την φανέλα της Μπαρτσελόνα και έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου που πετυχαίνει αυτό το κατόρθωμα. Συνολικά φέτος ο 23χρονος άσος έχει πετύχει 23 γκολ σε 18 εμφανίσεις και έχει βάλει πλώρη για να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Άλλο ένα στοιχείο που αξίζει να σταθεί κανείς, είναι πως ο Μέσι έχει πετύχει έξι γκολ σε επτά παιχνίδια εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι βρίσκεται στην 16η θέση των πρώτων σκόρερ σε "Clasico".

Η λίστα με τους πρώτους σκόρερ...

Το "Clasico" των ρεκόρ
Αλφρέντο Ντι Στέφανο

1. Αλφρέντο Ντι Στέφανο (Ρεάλ Μαδρίτης): 18 γκολ

2. Ραούλ Γκονσάλεθ (Ρεάλ Μαδρίτης): 14 γκολ

3. Ροντρίγκες (Μπαρτσελόνα), Γκέντο (Ρεάλ), Πούσκας (Ρεάλ): 14 γκολ *

4. Κάρλος Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης): 12 γκολ

5. Σάντσεθ (Ρεάλ), Χουάν Γκονθάλεθ (Ρεάλ): 10 γκολ

6. Μπουνέτ (Μπαρτσελόνα), Χοσέ Βιλάλτα (Μπαρτσελόνα: 9 γκολ

* Ο Ραούλ είναι πιο πάνω στη λίστα καθώς έχει πετύχει περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα.

Ξεπέρασε Ντι Στέφανο και Πούσκας ο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος άσος είναι ακόμα... νέος στην Ρεάλ Μαδρίτης (αυτή είναι η δεύτερη του σεζόν στην βασίλισσα), αυτό δεν τον έχει εμποδίσει ωστόσο από το να ξεπεράσει, ίσως, τους δυο μεγαλύτερους άσους στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο πέτυχε τα πρώτα του 50 γκολ σε 55 εμφανίσεις, ενώ ο Πούσκας σε 56. Ο Ρονάλντο όμως τους ξεπέρασε και τους δυο, αφού πέτυχε το 50ο του γκολ σε 53 παιχνίδια! Το μόνο που μένει λοιπόν τον 25χρονο ποδοσφαιριστή είναι να ανοίξει λογαριασμό και στα ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα την Δευτέρα...

Το Sport24.gr προειδοποιεί! Ακολουθούν πολλά γκολ...

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ