ΙΝΤΕΡ

Το δίλημμα του Πραντέλι

Το δίλημμα του Πραντέλι
Πραντέλι

Στο στόχαστρο της Ίντερ βρίσκεται ο Τσέζαρε Πραντέλι, τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει αν προτιμά την προοπτική των "νερατζούρι". Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Εθνική Ιταλίας ή Ίντερ; Ιδού η απορία για τον Τσέζαρε Πραντέλι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ιταλός τεχνικός απασχολεί τους "νερατζούρι" και το αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται σε δίλημμα.

Ο 54χρονος αυτή τη στιγμή είναι στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, την οποία θα οδηγήσει στα τελικά του Euro 2012. Το ενδεχόμενο παραμονής του στους "ατζούρι" και μετά το τέλος της διοργάνωσης θα κριθεί εν πολλοίς από την πορεία που θα έχει η ομάδα του σε αυτή. Επομένως, το μέλλον του είναι ρευστό.

Συν τοις άλλοις, δε θα ήθελε να δεσμευτεί πριν το Euro με κάποια ομάδα, την ώρα που η Ίντερ ψάχνει τον επόμενο προπονητή της και θα ήθελε να κλείσει σχετικά γρήγορα το συγκεκριμένο θέμα. Ο Πραντέλι θεωρείται μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά δε θα μπορούσε η ομάδα του Μιλάνου να τον περιμένει για πολύ.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος είναι θετικός σύμφωνα με το goal.com στην πιθανότητα επιστροφής του σε σύλλογο, αλλά δύσκολα θα ξεπεραστεί το εμπόδιο της εθνικής Ιταλίας. Τέλος, δεδομένο είναι πως στην Ίντερ εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, όπως του Αντρέ Βίλας Μπόας, ενώ κάποιες πιθανότητες έχει και το σενάριο παραμονής του Αντρέα Στραματσόνι, για τον οποίο ο Χαβιέρ Ζανέτι έχει πει πως θα ήθελε να τον δει να μένει.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ