ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το δίμηνο της αναγέννησης του Μπεργκ

Το δίμηνο της αναγέννησης του Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει αναγεννηθεί στον Παναθηναϊκό και το τελευταίο δίμηνο η μια διάκριση διαδέχεται η μία την άλλη. Γκολ, ασίστ, κύπελλο, πλέι οφ, οριστική επιστροφή στην Εθνική Σουηδίας και γάμος συνθέτουν το απόλυτο δίμηνο ευτυχίας του 28χρονου σκόρερ με το αγγελικό πρόσωπο.

Η αναγέννηση του Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός αλλά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο δίμηνο στον Σουηδό άσο ούτε και ο ίδιος θα μπορούσε να το φανταστεί πέρυσι το καλοκαίρι όταν ζύγιζε τα δεδομένα για το αν θα αποδεχτεί την πρόταση του τριφυλλιού ή μη.

Ο 28χρονος Σουηδός φορ το τελευταίο δίμηνο βλέπει την μία διάκριση να έρχεται πίσω από την άλλη. Καθώς πλην των γκολ και των ασίστ που δίνει στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ο Μπεργκ οδήγησε τους πράσινους στην κατάκτηση του Κυπέλλου με χατ τρικ. Οδηγεί τους πράσινους με τα γκολ του και της ασίστ του στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ ανακηρύχθηκε και καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος.

Παράλληλα η επιστροφή του στην Εθνική Σουηδίας είναι πλέον οριστικά καθώς ο Μπεργκ κλήθηκε ξανά για τις φιλικές αναμετρήσεις με Δανία και Βέλγιο.

Η επάνοδος του Μπεργκ στην Σουηδία είχε γίνει τον Μάρτιο με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού να αγωνίζεται στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Τουρκία αλλά τώρα κλήθηκε και πάλι από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Έρικ Χάμρεν ο οποίος δείχνει ότι τον υπολογίζει για τα δυο ματς που θα γίνουν στις 28 Μαΐου και 1η Ιουνίου αντίστοιχα.

Η αποστολή της Σουηδίας

Ντάλιν, Ίσακσον, Νόρντφελντ, Άντονσον, Μπέγκτσον, Γκράνγβιστ, Γιόχανσον, Λούστιγκ, Νίλσον, Μπεργκ, Ντουρμάζ, Ελμ, Έρικσον, Ελμάντερ, Χίλεμαρκ, Χίσεν, Ιμπραΐμοβιτς, Κάλστρομ, Λάρσον, Τοϊβόνεν, Βέρνμπλουμ, Ζένγκιν.

Ο γάμος στην Ελλάδα

Φυσικά το δίμηνο της αναγέννησης θα ολοκληρωθεί με τον γάμο του, στην Ελλάδα, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου, ανήμερα της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ζοζεφίν.

Ο Σουηδός άσος και η γυναίκα του έχουν ξετρελαθεί με την χώρα μας και έχουν αποφασίσει να παντρευτούν στην Ελλάδα και εν συνεχεία θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ