ΑΓΓΛΙΑ

Το δολοφονικό τάκλιν του Μπόατενγκ στον Μπάλακ

Το δολοφονικό τάκλιν του Μπόατενγκ στον Μπάλακ
Μπάλακ

Το "δολοφονικό" μαρκάρισμα του Μποάτενγκ στον Μπάλακ και τα όσα είπε ο Γερμανός (video)

Ήταν το 36ο λεπτό της αναμέτρησης της Τσέλσι με την Πόρτσμουθ για τον τελικό του FA Cup, όταν ο 23χρονος άσος των Πομπέις αποφάσισε να κάνει ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Μπάλακ, με αποτέλεσμα ο Γερμανός να βγει ως αλλαγή λίγα λεπτά αργότερα.
Δυο ημέρες αργότερα ο Γερμανός άσος των Μπλε δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα του, αφού το πρήξιμο στον αστράγαλο είναι τόσο μεγάλο, που δεν μπόρεσε καν να πάει για εξετάσεις.

Μιλώντας για το συμβάν, ο Μπάλακ είπε πως φοβήθηκε μήπως και μείνει πάλι εκτός δράσης για οκτώ μήνες, όπως είχε συμβεί πριν από τρία χρόνια.

" Δεν ήταν καλό τάκλιν. Το είδα στην τηλεόραση και δεν έμοιαζε για καλή κίνηση από τον Μπότενγκ. Το κατάλαβα αμέσως, καθώς δεν μπορούσα να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Προσπάθησα αλλά ήταν αδύνατο. Καμία φορά είναι απλά ένας μώλωπας ή κάτι ακόμα χειρότερο.

Όπως γνωρίζετε το 2007 είχα ένα παρόμοιο περιστατικό με τον Τίτους Μπράμπλ, σε μια φάση που δεν δόθηκε καν φάουλ. Μου πήρε οκτώ μήνες για να επανέλθω. Είναι πολύ άσχημο όταν σου συμβαίνει".



Το βίντεο με το τάκλιν του Μπόατενγκ στον Μπάλακ

















TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ