ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το εργοτάξιο, οι "πονοκέφαλοι" και το Δ.Σ.

Το εργοτάξιο, οι "πονοκέφαλοι" και το Δ.Σ.
Μπουλντόζα, έργα Βοτανικός

Στήνεται το εργοτάξιο στον Βοτανικό. Αγωνία ενόψει θεμάτων στο Δ.Σ. Πολλές απουσίες είχε ο Τεν Κάτε

Στήνεται το εργοτάξιο στο Βοτανικό

Αυτό που περίμεναν από την Δευτέρα οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού από τον Δήμο Αθηναίων, το έλαβαν με μια μέρα καθυστέρηση. Συγκεκριμένα, ο Δήμος απέστειλε στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ, την επιστολή με την οποία τους παραδίδει το εργοτάξιο μίσθιο, δηλαδή τους δίνουν το εργοτάξιο για να ξεκινήσουν τα έργα στην περιοχή του Βοτανικού.

Η εξέλιξη αυτή προήλθε μετά την έκτακτη σύσκεψη της Τρίτης, στελεχών του Δήμου Αθηναίων και του Παναθηναϊκού στο Δημαρχιακό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο, Νικήτα Κακλαμάνη να δίνει το παρών.

Δεν αποκλείεται πλέον τα έργα να αρχίσουν και τις επόμενες μέρες εκτός αν αποφασίσουν στο "τριφύλλι" να περιμένουν πρώτα τις εγγυήσεις του Δήμου, στις αρχές της εβδομάδας.

Αγωνία ενόψει στο Δ.Σ.

Με αγωνία αναμένεται το ελλειπή ενδεχομένως Δ.Σ. της "πράσινης" ΠΑΕ την Τετάρτη στις 17:00 ενώ δύο ώρες νωρίτερα (15:00) οι μέτοχοι της ΠΑΕ θα συναντηθούν στα γραφεία του συλλόγου και θα συζητήσουν για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Στην συνεδρίαση του Δ.Σ. από την οποία θα απουσιάσουν εκτός απρόοπτου, οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι λόγω της αναχώρησης του μπασκετικού ΠΑΟ για το Βερολίνο, αναμένεται να συζητηθούν το καλοκαιρινό μπάτζετ για τις μεταγραφές ενώ δεν αποκλείεται να "πέσουν" στο τραπέζι και ονόματα υποψήφιων στόχων.

Αρκετά τα προβλήματα για Τεν Κάτε

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους "πράσινους" μετά το ρεπό της Δευτέρας, με τον Χενκ Τεν Κάτε να γεμίζει το μπλοκάκι με τις απουσίες με ονόματα. Στο πρωϊνό πρόγραμμα που είχε ζέσταμα και ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και οι παίκτες ολοκλήρωσαν με τελειώματα αποχώρησε προληπτικά ο Σαριέγκι λόγω ενοχλήσεων αλλά πήρε κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση.

Το απόγευμα οι παίκτες του Τεν Κάτε ξεκίνησαν με ζέσταμα και ολοκλήρωσαν τη προπόνηση με διάφορες ασκήσεις στη κυκλοφορία της μπάλας. Θεραπεία ακολούθησαν οι Νίλσον και Βαβζίνιακ, αφού ο Σουηδός αμυντικός υπέστη τράβηγμα στο προσαγωγό του αριστερού ποδιού και θα συνεχίσει πρόγραμμα θεραπείας για μια περίπου εβδομάδα.

Ο Βαβζίνιακ υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού και θα ακολουθήσει θεραπεία για 3-4 ημέρες. Ο Μελίσσης δεν πήρε μέρος στη προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Στο σκόπευτρο του Παναθηναϊκού


Με τίτλο "Στο σκόπευτρο του Παναθηναϊκού" η ιταλική ιστοσελίδα του Μπέργκαμο, "bergamonews.it" αναφέρει σε σημερινό της άρθρο, πως ο Σιμόνε Παντόιν, για τον οποίο έχει εκδηλωθεί το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού εδώ και καιρό, είναι στο στόχαστρο του "τριφυλλιού".

" Πριν από λίγες εβδομάδες στην αναμέτρηση Αταλάντα-Φιορεντίνα, τον παίκτη των γηπεδούχων στην αριστερή πλευρά, Σιμόνε Παντόιν, που είχε τρέξει πολλά χιλιόμετρα και είχε πολλές καλές σέντρες, παρακολούθησε ο Κώστας Αντωνίου, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.

Μετά την είδηση πως ο Παντόιν θ' αγωνίζονταν κόντρα στην Φιορεντίνα ήρθαν οι ελληνικές σειρήνες

" αναφέρει μεταξύ άλλων το κείμενο που κάνει λόγο για προβάδισμα των "πράσινων" στην πιθανή αγορά του αν και εφόσον κατακτήσουν την 2η θέση κάτι που θα προσελκύσει περισσότερο τον ποδοσφαιριστή. |

Γιοβάνοβιτς: "Μια καλή πορεία στον Παναθηναϊκό"

Με στόχο να κάνει μια καλή καριέρα στον Παναθηναϊκό με συμμετοχή και στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα ήθελε ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος άσος της Σταντάρ Λιέγης, που δεν έχει απομακρυνθεί από το προσκήνιο με το επικείμενο ενδιαφέρον του "τριφυλλιού", με δηλώσεις του στην βελγική εφημερίδα "Het Belang van Limburg" έστειλε μήνυμα με τον τίτλο του άρθρου να αναφέρει: " Ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό;"

" Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι το καλύτερο στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ποιος ξέρει όμως; Μπορεί να κάνω μία καλή καριέρα στον Παναθηναϊκό και πιθανότατα στο Τσάμπιονς Λιγκ", τόνισε ο Σέρβος παίκτης.

Έτοιμοι για νέα συμφωνία με ADIDAS

Στα πρόθυρα μιας ακόμα μεγάλης εμπορικής συμφωνίας είναι ο Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, οι "πράσινοι" βρίσκονται κοντά σε σπουδαία συμφωνία με την "Adidas", η οποία εδώ και οκτώ χρόνια "ντύνει" την ομάδα. Ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μίλαν συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες που ντύνει η εν λόγο εταιρία.

Η συμφωνία αυτή αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη εμπορική στον ελληνικό χώρο, σε οικονομικό επίπεδο, με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να νιώθουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα αυτό.






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ