ΑΡΗΣ

Το ευχαριστώ του Τριανταφυλλάκου

Το ευχαριστώ του Τριανταφυλλάκου
Τριανταφυλλάκος

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος ευχαρίστησε σε όλους όσους ήταν δίπλα του μετά τον τραυματισμό στο ντέρμπι της Κυριακής του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Όλους όσους ήταν δίπλα του μετά τον τραυματισμό στο ντέρμπι της Κυριακής του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας ευχαρίστησε ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος.

Ο 22χρονος μέσος του Άρη που υπέστη κάταγμα κνήμης στο δεξί του πόδι και χθες χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες τοποθετήθηκε μέσω της σελίδας του στο facebook.

" Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση στη πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ειλικρινά μου δίνετε απίστευτη δύναμη. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά περισσότερα και πιο σοβαρά προβλήματα στον κόσμο μπροστά σε αυτό, που έπαθα εγώ και είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθω πιο έτοιμος, γιατί έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους εμπιστεύομαι και ξέρω ότι θα κάνουν καλή δουλειά στην αποθεραπεία μου! Τέλος, ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στο γιατρό της ομάδας, κ. Πανταζή, για την επιτυχημένη επέμβαση και σε όλη την οικογένεια του Άρη, που είναι δίπλα μου!", έγραψε ο Τριανταφυλλάκος.

Εν τω μεταξύ στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη μία μέρα μετά την πρωτόδικη απόφαση για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99 ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς με τους συνεργάτες του καλείται να στρέψει αποκλειστικά την προσοχή όλων στην επόμενη μέρα.

Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανθρακικό όπου η νίκη είναι μονόδρομος από σήμερα κιόλας όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του. Για αυτό εξάλλου και χθες υπήρξε συνάντηση μεταξύ του Σέρβου τεχνικού και του προέδρου της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη.

Σήμερα εξάλλου ο Μιλίνκοβιτς καλείται να αποφασίσει αν ο Σαλόζε Ουντότζι που μετά τον τραυματισμό του την Κυριακή στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ θα εκτίσει την μία αγωνιστική της τιμωρίας του. Αυτήν από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ