ΑΓΓΛΙΑ

Το φάντασμα του Μπεστ

Το φάντασμα του Μπεστ
Μπεστ

Φοβερές ιστορίες για το φάντασμα του Μπεστ απασχολούν τα βρετανικά ταμπλόιντ

Για την ακρίβεια το φάντασμα του Τζορτζ Μπεστ, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται άνθρωποι που τον γνώρισαν, επισκέπτεται τη χήρα Άλεξ, τις Τζίνα Ντεβίβο και Ρος Χόλιτζ με τις οποίες είχε σχέση ο Βορειοϊρλανδός, ενώ εσχάτως για το ίδιο θέμα κάνει λόγο και ο καλύτερος φίλος του και μάνατζερ, Φιλ Χιουζ.

" Όταν ο Τζορτζ έμενε στο σπίτι μου ποτέ δεν άγγιξε τα μπουκάλια από το μπαρ. Όμως τώρα παρατηρώ ότι μετακινούνται δίχως να έχουν πέσει. Έχω τρομάξει" τόνισε ο Χιουζ για να συμπληρώσει: "Πιστεύω ότι κάποια μέρα θα ξαναδώ τον Τζορτζ. Όχι όμως σε αυτό τον κόσμο".

Η Τζίνα Ντεβίβο από την πλευρά της είναι τρομοκρατημένη αφού συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα στην οικεία της. Μάλιστα επισκέφθηκε μέντιουμ για να βρει λύση στα παράξενα φαινόμενα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους τελευταία.

" Είμαι 100% σίγουρη ότι πρόκειται για το φάντασμα του Τζορτζ. Στην αρχή ανοιγόκλειναν τα φώτα, αλλά και οι πόρτες. Το ξυπνητήρι χτυπάει τα μεσάνυχτα τις ώρες που συνήθιζε να επιστρέφει μεθυσμένος. Βρήκα την τηλεόραση μου κατεστραμμένη και θραύσματα στο δωμάτιο μου". Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, με εξαίρεση την Ντεβίβο, οι υπόλοιποι τρεις ανέφεραν ότι τα διαβατήρια τους εξαφανίστηκαν ως διά μαγείας!

Παράλληλα, η Ντεβίβο τόνισε ότι έβλεπε στον κήπο της έναν αόρατο ποδοσφαιριστή να υψώνει την μπάλα τουλάχιστον 20 φορές.

" Έμεινα άφωνη. Στη συνέχεια άκουγα τη φωνή του Τζορτζ. Ένα βράδυ τον είδα στο δωμάτιο μου. Έμεινα άναυδη. Δεν ήταν ο Τζορτζ που γνώρισα. Έδειχνε σε καλή κατάσταση, σαν να ήταν 30 ετών. Μου χαμογελούσε, έμοιαζε σαν τον Ιησού με γενειάδα και μακριά μαλλιά. Ήμουν τόσο αναστατωμένη που έτρεχα και φώναζα στη γειτονιά για βοήθεια. Ο Τζορτζ πάντα μου έλεγε ότι θα επιστρέψει κάποια μέρα για να με στοιχειώσει και κράτησε τον λόγο του!"









TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ