ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το γκολ του Μπακαγιόκο και το +4

Το γκολ του Μπακαγιόκο και το +4
Καραγκούνης

Χαμόγελα στην Παιανία για το γκολ του Μπακαγιόκο. Νίκη με Αστέρα και +4 αλλά χωρίς Καραγκούνη που... ξεκουράζεται

Οι ποδοσφαιριστές του Τεν Κάτε δεν παρακολούθησαν το παιχνίδι από την αρχή του αλλά είδαν μόνο το δεύτερο ημίχρονο καθώς είχαν προπόνηση. Τα πανηγύρια στο 2-2 ήταν ξέφρενα και όλοι έλεγαν πως η νίκη κόντρα στον Αστέρα είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ.
Παίρνει ανάσες ο Καραγκούνης

Χωρίς τον Γιώργο Καραγκούνη θα παραταχθεί το "τριφύλλι" εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, αφού ο Χενκ Τεν Κάτε θέλησε να το προφυλάξει. Στην προπόνηση παραβρέθηκε και ο Νικόλας Πατέρας.

Ο Ολλανδός τεχνικός προτίμησε να προφυλάξει τον 32χρονο άσο, αφού το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς μικροτραυματισμούς και τα δυο παιχνίδια με την Εθνική ομάδα τον έχουν καταπονήσει αρκετά.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, πρώτη φορά μετά την αντίδραση που είχε στο ματς Κυπέλλου με τον Εοραϊκό, και είναι πλέον στο χέρι του να δείξει αν θέλει να επανέλθει στην ομάδα.

Τέλος εκτός έμειναν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που είναι τραυματίας, και οι Δάρλας, Μαρίνος, Κλέιτον, Μάντζιος, Τζιόλης και Μαχλελής.

Αναλυτικά η αποστολή του "τριφυλλιού":

Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Καντέ, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Λέτο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ, Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα, Πετρόπουλος.

Στην Παιανία ο Πατέρας

Υπό το βλέμμα του προέδρου του Παναθηναϊκού Νικόλα Πατέρα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση των πρασίνων, πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου είχε σύντομη συνομιλία τόσο με τον Χενκ Τεν Κάτε, όσο και με τον τιμ μάνατζερ Κώστα Αντωνίου.





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ