ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το γλέντι καλά κρατεί στον ΠΑΟ

Το γλέντι καλά κρατεί στον ΠΑΟ
Λέτο, Σιμάο, Γλέντι, Μπουζούκια, Χορός

Πάρτι στο ΟΑΚΑ, γλέντι στα μπουζούκια κι οι... πανηγυρισμοί για τον τίτλο κρατούν ακόμη στον Παναθηναϊκό. Η επόμενη ημέρα... Δηλώσεις, φωτογραφίες και video από τον Βέρτη

Διαβάστε, μεταξύ άλλων, στο Sport24.gr για το "πάρτι-τίτλου" στο "ΟΑΚΑ", το "πράσινο" γλέντι μέχρι πρωίας, το ζεϊμπέκικο του Σιμάο και την... κόντρα με τον Λέτο, την άφιξη του Σισέ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, συνοδευόμενα από videos και photostories.

Πανικός στο "Κέντρο Πρωταθλητών"



Μετά το πάρτι-τίτλου στο ΟΑΚΑ... το γλέντι των "πράσινων" οπαδών και της ομάδας μεταφέρθηκε στο "Κέντρο Αθηνών" που είχε γηπεδούχο τον Νίκο Βέρτη και γρήγορα μετατράπηκε σε "Κέντρο Πρωταθλητών" και το Sport24.gr ήταν εκεί.

Πρωταγωνιστές σε μια βραδιά που λίγο έλειψε να ξημερώσει... έξω από την Πειραιώς ήταν πολλοί, αλλά MVP ήταν ο Τζιμπρίλ Σισέ, που έστειλε από την πίστα μήνυμα για την νέα χρονιά στον Ολυμπιακό, ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, που δεν τα κατάφερε στο πιάνο, αλλά ως οργανωτής της εξέδρας τα πήγε μια χαρά κι ο Σεμπαστιάν Λέτο με το άριστο ζεϊμπέκικό του.

Πράσινη τρέλα για τον τίτλο



Το σφύριγμα της λήξης ήταν απλά το έναυσμα για να ξεσπάσει ο κόσμος του Παναθηναϊκού . Οι άνθρωποι της ασφαλείας ήταν αδύνατο να σταματήσουν όσους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, για να γιορτάσουν τον τίτλο. Στα επίσημα ο Νικόλας Πατέρας ασπαζόταν τρεις φορές τον Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ ο Νιόπλιας έτρεχε να πανηγυρίσει με τους παίκτες του.

Oι περισσότεροι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τον κλοιό των οπαδών. Όσοι πρόλαβαν μπήκαν στα αποδυτήρια, άλλοι έδιναν φανέλες για να γλιτώσουν και ο Σιμάο ... έμεινε μόνο με το σλιπάκι!

Στα αποδυτήρια άνοιξαν σαμπάνιες, με ένα ενώ ο κόσμος έφτασε μέχρι εκεί, παίρνοντας φανέλες και αφήνοντας τους πρωταθλητές μόνο με τις "γαλάζιες"! Ο Λέτο είχε πάρει μια κόρνα και πανηγύριζε, ο Σισέ είχε μείνει σχεδόν γυμνός, ενώ ο Νίνης και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα άνοιγαν σαμπάνιες...

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού βγήκαν από τα αποδυτήρια και ανέβηκαν στα επίσημα του γηπέδου, για να πανηγυρίσουν με τον κόσμο που απαιτούσε ένα ακόμη μπιζάρισμα!

Πατέρας: "Θα εισηγηθώ παραμονή Νιόπλια"

Στo περιθώριo της συνάντησης του με την ηγεσία του ΟΠΑΠ ο Νίκος Πατέρας αναφέρθηκε και στο θέμα του προπονητή , εκφράζοντας ξεκάθαρα την επιθυμία του για παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.

" Εγώ, σαν πρόεδρος, θα εισηγηθώ την παραμονή του Νίκου Νιόπλια και ελπίζω η εισήγησή μου να γίνει αποδεκτή" ήταν τα πρώτα λόγια του, ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του θέμα λέγοντας: "Τίποτα δεν αποκλείεται για ενδεχόμενες διοικητικές εξελίξεις".

Καραγκούνης: "Περίμενα 10 χρόνια"



Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας σε συνέντευξη του στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" μίλησε για τον δρόμο προς τον τίτλο, την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, τους παράγοντες που έφεραν τον τρόπαιο, θυμήθηκε τον Χενκ Τεν Κάτε, χαρακτήρισε ισχυρότερο ανταγωνιστή τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως είναι συνηθισμένος στις αποδοκιμασίες.

Για την ενδεχόμενη απαρχή δυναστείας του Παναθηναϊκού και τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του πρωταθλήματος δήλωσε: "Δεν θέλουμε να κοιτάξουμε το αύριο, προέχει το σήμερα .Τα νέα παιδιά χάρηκαν με την καρδιά τους το πρωτάθλημα, όπως ο Νίνης και ο Λέτο, το ίδιο και εμείς οι πιο έμπειροι, γιατί ήταν πρωτάθλημα που κατακτήθηκε με πολύ κόπο, ήταν πολύ σημαντικό για μένα γιατί περίμενα δέκα χρόνια αυτή την στιγμή, δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ γιατί στο τέλος δικαιώνεσαι όπως εμείς που επιτέλους τα καταφέραμε".



Κατσουράνης "Το πιο γλυκό"



Ο Κώστας Κατσουράνης χαρακτήρισε γλυκό το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του ενώ υποστήριξε πως η αλλαγή προπονητή που έγινε μεσούσης της σεζόν έκανε καλό στην ομάδα, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103.3".

Για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος επί προσωπικού:

“Σίγουρα το πρώτο είναι το πιο γλυκό. Για μένα είναι το πρώτο πρωτάθλημα. Βάσει της εικόνας που είχε η ομάδα στην προετοιμασίας της, που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, με τις μεταγραφές που έγιναν φέτος και το ήδη υπάρχον υλικό κι έτσι όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα, ήταν αναμενόμενο. Νομίζω ότι η σταθερότητα ήταν το κλειδί.

Εξίσου σημαντικό ήταν το ότι η ομάδα κέρδιζε όλες τις ομάδες κάτω από την 5η θέση. Συνήθως αυτό το στοιχείο δίνει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Είχε προσωπικότητα η ομάδα. Αυτό ήταν μία έξτρα δύναμη για εμάς στα δύσκολα στα δύσκολα αποτελέσματα. Να τα αφήνουμε πίσω και να περνάμε στα επόμενα. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική και να ξεπερνάμε τα λάθη μας”.





Οι 20 "πράσινοι" τίτλοι

Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ελλάδας για την περίοδο 2009-10. Το "τριφύλλι" και μαθηματικά εξασφάλισε τον τίτλο στην Σούπερ Λίγκα και βρέθηκε άξια στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα έξι χρόνια "φαγούρας" μετά το τελευταίο του πρωτάθλημα (2003-04) έλαβαν τέλος και οι "πράσινοι" πιο συνεπείς και αποτελεσματικοί απ' όλους τους αντιπάλους έδειξαν αποφασισμένοι και πήραν δίκαια το 20ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.

Οι τίτλοι του "τριφυλλιού" από το 1930 μέχρι το 2010

Οι 20 πρωταθλήτριες ομάδες του ΠΑΟ



Το "τριφύλλι" άνθισε και πάλι, όχι λόγω άνοιξης, αλλά διότι ο Παναθηναϊκός έβαλε τέλος στην πενταετή κυριαρχία του Ολυμπιακού και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Το 20ο στην ιστορία του συλλόγου, που πλέον μπορεί να βάλει δύο άστέρια στη φανέλλα του για να συμβολίζει τις δύο δεκάδες τίτλων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου το Sport24.gr κάνει μια αναδρομή στις πρωταθλήτριες ομάδες του Παναθηναϊκού και θυμάται χαρακτηριστικά στιγμιότυπα.

Έκλεισε Φερνάντες σύμφωνα με Κεϊρόζ




Τον τερματοφύλακα του Ηρακλή Ντάνιελ Φερνάντες έχουν κλείσει οι πράσινοι σύμφωνα με τον προπονητή της Εθνικής Ποροτγαλίας, Κάρλος Κεϊρόζ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Εξέδρα", κατά την αποχώρηση του από τον ΟΑΚΑ, ο Κεϊρόζ ισχυρίστηκε πως οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, όταν έμαθαν πως η Μπόχουμ (όπου ανήκει ο παίκτης) τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό!






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ