ΑΓΓΛΙΑ

Το ιδιωτικό νησί του Γουέιν Ρούνει!

Το ιδιωτικό νησί του Γουέιν Ρούνει!
Νησί-Ρούνει

Μία εβδομάδα στο ιδιωτικό νησί Νέκερ, έκτασης 220 στρεμμάτων, θα περάσει ο Γουέιν Ρούνει μαζί με τη μελλοντική σύζυγό του, δώρο του βαθύπλουτου Ρίτσαρντ Μπράνσον

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το 2008, με το μυστήριο να τελείται κατά πάσα πιθανότητα στην Ιταλία, με τον Μπράνσον να ανακοινώνει ότι παραχωρεί το "νησί Νέκερ", που βρίσκεται στην Καραϊβική και είναι στην ιδιοκτησία του, προκειμένου να περάσουν εκεί λίγες ημέρες από το μήνα του μέλιτος.
"Το Νέκερ διαθέτει κάθε είδος πολύτελειας και χλιδής και δεν θα υπάρχουν άλλοι καλεσμένοι στο νησί, εκτός από το προσωπικό που θα είναι επιφορτιασμένο με την ικανοποίηση κάθε τους επιθυμία", τόνισε στην εφημερίδα "Sunday Mirror" προσκείμενη πηγή στο ζευγάρι, για να συνεχίσει:

"Αρέσει πολύ στον Σερ Ρίτσαρντ να παραχωρεί το νησί στη διάθεση διασημοτήτων. Ξέρει ότι ο Γουέιν και η Κόλιν περνάνε υπέροχα μαζί και είναι ευτυχισμένος που θα τους προσφέρει δωρεάν αυτή την παραμονή εκεί".


Ο Μπράνσον έχει δαπανήσει συνολικά 7 εκ.ευρώ για να μεταμορφώσει τα περίπου 220 στρέμματα του Νέκερ σε ένα ιδιωτικό θέρετρο, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου το ζεύγος Ρούνεϊ θα μείνουν σε ένα σπίτι όπου το κάθε δωμάτιο έχει έναν κινούμενο τοίχο, που μπορεί να "ανοίγει" για να έχουν όποτε θέλουν θέα στον ωκεανό.

Στο νησί υπάρχουν δύο παραλίες, πισίνες, γήπεδα τένις, εγκαταστάσεις για παιδιά αλλά και για θαλάσσια σπορ, ενώ στη διάθεση του ζευγαριού θα είναι και ένας ιδιωτικός σεφ.

Οι Κέιτ Μος, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Χάρισον Φορντ, Μαράια Κάρει και Έντι Μέρφι είναι μερικές από τις διασημότητες που έχουν ήδη περάσει τις διακοπές τους σε αυτό το νησί, ενώ μετά την "παραδεισένια" εβδομάδα στο νησί, ο 23χρονος φορ της Γιουνάιτεντ και η μελλοντική του σύζυγος θα ταξιδέψουν στο Λας Βέγκας για να συνεχίσουν το μήνα του μέλιτος.







TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ