ΤΣΕΛΣΙ

Το ιερό μετάλλιο του Μουρίνιο

Το ιερό μετάλλιο του Μουρίνιο
Τσέλσι-πανηγυρικό

Ο τεχνικός των "μπλε" κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας που έλειπε από τη συλλογή του και υποσχέθηκε να φυλάξει το μετάλλιο, και όχι να το... πετάξει όπως έκανε πέρυσι μετά το πρωτάθλημα

Η χαρά του special one ήταν ιδιαίτερη μετά την απονομή, και υποσχέθηκε στον κόσμο ότι θα φυλάξει το μετάλλιο, σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά όπου πέταξε μέσα στους πανηγυρισμούς στο κοινό του "Στάμφορντ Μπριτζ" το μετάλλιο του πρωταθλητή, μετά την κατάκτηση του δεύτερου σερί τίτλου.
" Αυτό δεν πρόκειται να το πετάξω, σημαίνει πολλά για εμένα. Έχουμε κερδίσει κάθε τρόπαιο που υπάρχει στο αγγλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία τρία χρόνια", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μουρίνιο στην τηλεόραση του BBC και συνέχισε:

" Είναι κάτι που οι παίκτες αξίζουν πάρα πολύ καθώς αυτή ήταν μία δύσκολη σεζόν. Είναι μία στιγμή που όλοι πρέπει να απολαύσουμε. Νομίζω ότι αξίζουμε να πάμε για διακοπές με αυτό το τρόπαιο και αυτό το μετάλλιο. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, κατάλαβαν με κάθε λεπτομέρεια το πλάνο".

Μετά την απονομή, ο Μουρίνιο κατηφόρισε τα σκαλοπάτια του νέου Γουέμπλεϊ σηκώνοντας έξι δάχτυλα για να δείξει τον αριθμό των τίτλων που έχει πανηγυρίσει ως τεχνικός της Τσέλσι, ενώ αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας που τραγουδούσε το όνομά του, είπε:

" Είναι μέσα στην καρδιά μου, στις άσχημες και στις καλές στιγμές. Αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους".

Όσον αφορά την... εξαφάνισή του προς τη φυσούνα αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μπένετ, ο Πορτογάλος τεχνικός των "μπλε" αποκάλυψε ότι πήγε να τηλεφωνήσει στα παιδιά του, που δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Γιουνάιτεντ.








TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ