ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Το ιστορικό Νο 6 του Σιρέα στον Γκρόσο

Το ιστορικό Νο 6 του Σιρέα στον Γκρόσο
Γκρόσο-φανέλα Νο 6-Σιρέα

Η διοίκηση της Γιουβέντους αποφάσισε να δώσει τη φανέλα με το Νο 6 στον Φ.Γκρόσο, θέλοντας να αποδώσει φόρο τιμής στον Γ.Σιρέα που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο πριν ακριβώς 20 χρόνια

Όπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος αριστερός μπακ θα πάρει τη φανέλα με το Νο 6 στην πλάτη, ως ένα είδος τιμής σε μία ένδοξη μορφή του συλλόγου, Γκαετάνο Σιρέα (έπαιξε από το 1974 μέχρι το 1988), ο οποίος πριν από 20 ακριβώς χρόνια παρά μία ημέρα (3/9/1989) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών σε τροχαίο δυστύχημα στην Πολωνία.
"Το να φοράω το συγκεκριμένο νούμερο είναι τιμή και μεγάλο προνόμιο. Το να φοράω τη φανέλα του Γκαετάνο Σιρέα, ενός θρύλου του ποδοσφαίρου, ενός άνδρα που ακόμα και σήμερα είναι παράδειγμα για μας τους ποδοσφαιριστές, με κάνει να αισθάνομαι αμέσως μέρος μίας εκπληκτικής αθλητικής ιστορίας.

Ελπίζω να αξίζω την εμπιστοσύνη της ομάδας και να ξεπληρώσω τους οπαδούς και τους συμπαίκτες μου για την θέρμη με την οποία με υποδέχτηκαν", τόνισε χαρακτηριστικά ο Φάμπιο Γκρόσο, όταν έμαθε για τον αριθμό στη φανέλα που "κληρονομεί".



TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ