ΠΑΟΚ

"Το ήθελα και εγώ και ο πρόεδρος"

"Το ήθελα και εγώ και ο πρόεδρος"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μιλά στο Sport24.gr για τον συμβουλευτικό του ρόλο δίπλα στον Ζήση Βρύζα. Διαβάστε τις δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Έναν ακόμη συνεργάτη έχει από σήμερα (14/6) στο πλευρό του ο Ζήσης Βρύζας, έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης καθώς με τον Γιώργο Τουρσουνίδη γνωρίζονται πολύ καλά από την εποχή που ήταν συμπαίκτες.

Ο βετεράνος άσος μιλά στο Sport24.gr για την νέα συνεργασία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ρόλο συμβούλου του Ζήση Βρύζα. Αρχικά τονίζει:

" Είμαι ικανοποιημένος και παράλληλα χαρούμενος που αρχίζω και πάλι συνεργασία με την ομάδα που αγαπάω και έχω προσφέρει στην καριέρα μου. Είναι σημαντικό για μένα το οτι ήταν και μια επιλογή του προέδρου να έχουμε αυτή την συνεργασία και πιστεύω πως θα βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ".

Ο Τουρσουνίδης αναφέρθηκε ακόμη στο χρονικό των επαφών που είχε με τον Ζήση Βρύζα, αλλά και στον ρόλο που θα έχει. " Συζητάμε εδώ και καιρό με τον Βρύζα. Αλλωστε με τον ΠΑΟΚ δεν είχα διακόψει ποτέ τις επαφές μου. Το τελευταίο διάστημα έγιναν πιο συγκεκριμένες οι επαφές μας και καταλήξαμε σε αυτή την συνεργασία. Ο ρόλος μου θα αφορά κυρίως το επικοινωνιακό κομμάτι και θα συζητάμε με τον πρόεδρο κυρίως και κάποια ζητήματα γύρω από το ποδοσφαιρικό τμήμα έτσι ώστε να βρίσκονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ