ΠΑΟΚ

Το κάτι που μένει για Κουμαλό

Το κάτι που μένει για Κουμαλό

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν ανακοινώνει την συμφωνία για τον δανεισμό του Μπονγκανί Κουμαλό παρ' ότι αυτή έχει κλείσει.

Ο Μπονγκανί Κουμαλό θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΟΚ. Από το μεσημέρι της Τετάρτης οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έχουν την πληροφόρηση τόσο από την πλευρά του ατζέντη του παίκτη, όσο και από την Τότεναμ ότι η αγγλική ομάδα δέχεται να τον δώσει δανεικό για τον επόμενο χρόνο.

Ωστόσο, επισήμως η μεταγραφή του δεν έχει ανακοινωθεί και αυτό γιατί η διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου δεν έχει στείλει ακόμη εγγράφως το ΟΚ έτσι ώστε ο Νοτιοαφρικανός να μπει στο αεροπλάνο, να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να υπογράψει συμβόλαιο.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να δουν ότι δεν θα υπάρχει κάποιος όρος που να θέτει η πλευρά της Τότεναμ που να μην είναι συμβατός με αυτά που μπορεί να καλύψει ο ΠΑΟΚ.

Γι' αυτό και περιμένουν να έρθουν τα επίσημα έγγρφα τα οποία θα "ξεκλειδώσουν" την οριστική υλοποίηση της μεταγραφής του Κουμαλό. Υπενθυμίζουμε πως εδώ και μέρες ο Νοτιαφρικανός έχει συμφωνήσει να έρθει στην Τούμπα με ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ συν κάποια μπόνους και μόλις δοθεί επισήμως το πράσινο φως από την Τότεναμ θα ταξιδέψει για να υπογράψει και να αρχίσει άμεσα προπονήσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ