ΙΝΤΕΡ

Το κλάμα του Ικάρντι

Inter Milan's Mauro Icardi reacts after missing a scoring chance during the Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 17, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi reacts after missing a scoring chance during the Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, April 17, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Ίντερ ηττήθηκε 2-3 από τη Γιουβέντους με δυο γκολ στο φινάλε και ο Μάουρο Ικάρντι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. (VIDEO)

Η Ίντερ έπαιζε από το 18' με παίκτη λιγότερο στο ματς με τη Γιουβέντους λόγω αποβολής του Βεσίνο, ήταν και πίσω στο σκορ χάρη στο γκολ του Ντόουγκλας Κόστα, αλλά έφερε τούμπα το παιχνίδι στο β' μέρος, με τον Μάουρο Ικάρντι να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 52' και τον Μπαρτζάλι με αυτογκόλ να κάνει το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Με αυτογκόλ του Μίλαν Σκρίνιαρ στο 87ο λεπτό ισοφάρισαν οι "μπιανκονέρι" σε 2-2 (από προσπάθεια του Κουαδράδο που έπαιξε δεξί μπακ) και το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 89' ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν με κοντινή κεφαλιά, από εκτέλεση φάουλ του Πάουλο Ντιμπάλα.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο αρχηγός της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, ξέσπασε σε κλάματα, μην πιστεύοντας αυτό που συνέβη. Οι "νερατζούρι" είχαν το προβάδισμα ως τα τελευταία λεπτά, αλλά όχι μόνο δε νίκησαν, ηττήθηκαν κιόλας, χάνοντας έδαφος στη μάχη της 4άδας και του Champions League.

Κάτι τα παράπονα από τη διαιτησία, κάτι ο τρόπος της ήττας, έφεραν το ξέσπασμα του Ικάρντι την ώρα που αποχωρούσε για τα αποδυτήρια του "Giuseppe Meazza".

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ