ΑΓΓΛΙΑ

Το κλάμα του Ομπαφέμι Μάρτινς

Το κλάμα του Ομπαφέμι Μάρτινς
Μάρτινς

Τα κλάματα έβαλε ο επιθετικός της Νιούκαστλ Ομπαφέμι Μάρτινς την ώρα που τον έκανε αλλαγή ο προπονητής του Κέβιν Κίγκαν

Σίγουρα η σεζόν δεν είναι καλή για την ομάδα της Νιούκαστλ καθώς από την αρχή της σεζόν βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό στην Τσαμπιονσιπ, το κλίμα ήρθε να χαλάσει και ο επιθετικός της ομάδας Ομπαφέμι Μάρτινς ο οποίος σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση του από τον σύλλογο.
Ο ίδιος έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του για μια γενναία αύξηση των αποδοχών του και επέκταση της συνεργασίας του με την Νιούκαστλ όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής, και αυτό γιατί την φετινή σεζόν ο ποδοσφαιριστής από την Νιγηρία δεν ήταν στις βασικές επιλογές ούτε του Άλαρνταϊς στην αρχή αλλά ούτε και του Κέβιν Κίγκαν τώρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μάρτινς ζήτησε να αμείβεται με 100.000 ευρώ την εβδομάδα ποσό που κρίθηκε υπερβολικό από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, μέσα σε όλα ήρθε και η αντίδραση του στην ισοπαλία της ομάδας του με την Μπέρμιγχαμ, που μόλις έγινε αλλαγή ξέσπασε σε κλάματα φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους της ομάδας.

" Δεν είμαι ο τύπος του ποδοσφαιριστή που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας και δεν θα παίζει συχνά και αυτό γιατί θέλω να αγωνίζομαι όσο πιο πολύ μπορώ, πραγματικά θέλω όσο τίποτε άλλο να παίζω σε όλα τα ματς και να βοηθάω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου με το να σκοράρω τέρματα, νιώθω περίεργα τελευταία και θα πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις σύντομα".

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή σίγουρα αφήνουν όλα τα σενάρια ανοικτά για το μέλλον του στην Νιούκαστλ, με την Ίντερ να βλέπει με καλό μάτι μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ιταλία.






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ