CHAMPIONS LEAGUE

Το κλάμα του Τζον Τέρι

Το κλάμα του Τζον Τέρι
Τέρι

Ο μοιραίος πρωταγωνιστής του χθεσινού τελικού Τζον Τέρι ξέσπασε σε λυγμούς μετά το χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε

Κάποιοι λένε πως τα πράγματα τελειώνουν όπως αρχίζουν. Αυτό φαίνεται να επαληθεύεται στην περίπτωση του χθεσινού συγκλονιστικού τελικού που βρήκε μεγάλη νικήτρια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακριβώς όπως είχε γίνει και στην αρχή της σεζόν με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι) και την ίδια αντίπαλο (Τσέλσι). Αναμφίβολα ο χθεσινός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τζον Τέρι, καθώς έχασε το πέμπτο και κρισιμότερο πέναλτι που αν ευστοχούσε θα χάριζε στην Τσέλσι την κούπα. Κάτι που έκανε τον 27χρονο παίκτη να ξεσπάσει σε λυγμούς αμέσως μετά kai αφού κατάλαβε το μέγεθος της αποτυχίας.

Βέβαια τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς αφού όπως αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα, την θέση του Τέρι στα έντεκα βήματα θα είχε κανονικά ο Ντιντιέ Ντρογκμπα εάν δεν είχε αποβληθεί από την αναμέτρηση, κάτι που τελικά έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα.

Για τον άτυχο ποδοσφαιριστή μίλησε ο συμπαίκτης του στην ομάδα Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος προσπαθεί να σταθεί στον Τέρι στην δύσκολη φάση που περνάει.

" Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Τζον και το ξέρω καλά γιατί έχω βρεθεί και εγώ στο παρελθόν σε ανάλογη θέση, του είπα βέβαια πως είναι μόνο ένας ποδοσφαιρικός αγώνας αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα λόγια δεν βοήθησαν κανέναν...".

" Δεν φταίει αυτός όμως καθώς το τερέν ήταν σε κακή κατάσταση έτσι την ώρα που πήγε να σουτάρει γλίστρησε και έπεσε κάτω, κάτι που συνέβηκε αρκετές φορές κατά την διάρκεια του αγώνα σε πολλούς από εμάς, έγινε όμως ξανά την χειρότερη στιγμή".

" Πιστεύω όμως ότι θα το ξεπεράσει πολύ γρήγορα γιατί είναι ο πιο δυνατός χαρακτήρας που έχω συναντήσει ποτέ σε ποδοσφαιριστή, έτσι δεν ανησυχώ πολύ γι' αυτόν απλά στεναχωρήθηκα που τον είδα να ξεσπάει σε λυγμούς μετά το τέλος της διαδικασίας".












TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ