CHAMPIONS LEAGUE

"Το μεγαλύτερο ματς της σεζόν ως τώρα"

"Το μεγαλύτερο ματς της σεζόν ως τώρα"

Ο Πέδρο Ροδρίγκεθ δήλωσε στα βρετανικά μέσα ότι η αναμέτρηση με τη Σίτι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι στιγμής. Τι είπε για Μέσι και Πελεγκρίνι.

Ο βραχύσωμος επιθετικός της Μπαρσελόνα, που ενδέχεται να ξεκινήσει βασικός το βράδυ κόντρα στους "πολίτες", παραδέχεται ότι η Σίτι δεν ήταν ο αντίπαλος που ήθελαν στην Καταλονία σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Επιμένει, όμως, ότι αν στοχεύει κανείς στην κατάκτηση του τροπαίου το να αποκλείει μεγάλες ομάδες είναι εκ των ων ουκ άνευ.

" Πραγματικά θα προτιμούσαμε άλλον αντίπαλο στην κλήρωση, αλλά αν η Μπαρσελόνα ονειρεύεται τον τελικό της Λισσαβόνας, είναι αναγκαστικό να κερδίσουμε μεγάλους αντιπάλους και η Σίτι είναι σε αυτήν τη λίστα. Πάντα παίζουμε στο μέγιστο, αλλά ίσως πρόκειται για τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς.", είπε ο Πέδρο και συνέχισε:" Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ένας σκληρός αντίπαλος στην έδρα της, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα. Μου αρέσει η ατμόσφαιρα στην Αγγλία. Για μένα, είναι παράδειγμα για όλα τα πρωταθλήματα. Θέλουμε να σκοράρουμε, αλλά θέλουμε να παίξουμε και ποιοτικά."

Η γνώμη του για Μέσι, Πελεγκρίνι

Ο 26χρονος άσσος αναγνωρίζει το μέγεθος του Λιονέλ Μέσι, αλλά θεωρεί ότι η ομάδα δεν θα στηριχθεί σ' εκείνον στο Μάντσεστερ.

" Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά όλα τα παιχνίδια κρίνονται από την απόδοση της ομάδας. Η Μπάρσα έχει κερδίσει παιχνίδια χωρίς τον Λέο, αλλά είναι αλήθεια ότι προκαλεί φόβο στους αντιπάλους."

Από την άλλη πιστεύει πως το γεγονός ότι ο τεχνικός των "Sky Blues" έχει θητεύσει μια εννιαετία στην Ισπανία σε Βιγιαρεάλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα, έχοντας βαθύτατη γνώση του ισπανικού ποδοσφαίρου, θα ωφελήσει πολύ τη Σίτι.

" Ο Πελεγκρίνι έχει δουλέψει στην Ισπανία κι επομένως μας ξέρει καλά, κάτι που θα είναι πλεονέκτημα για τη Σίτι. Δεν θα κρίνει την τύχη του αγώνα όμως."

Ο Πέδρο θα συναντήσει τέσσερις συμπαίκτες του από την εθνική ομάδα, οι οποίοι αγωνίζονται στο Μάντσεστερ, λησμονώντας να αναφερθεί στον Χάβι Γκαρθία.

" Είναι εξαιρετικό ότι θα συναντηθούμε με τους Σίλβα, Νεγρέδο και Νάβας. Θα τους χαιρετήσουμε πριν το παιχνίδι, αλλά στο γήπεδο δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να κάνουν τίποτα, αφού είναι παίκτες κλειδιά."

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ