ΑΕΚ

Το μέλλον της ΑΕΚ είστε εσείς

Το  μέλλον της ΑΕΚ  είστε εσείς
Πιτσιρικαρια Γλεντσογλου, Αραμπατζής, Μανωλάς, Παυλής

Συνάντηση με Γκέντσογλου, Παυλή, Αραμπατζή είχε ο Αδαμίδης. Ο Ντομί και ο "κλεισμένος" Ταχτσίδης από την Τζένοα

Αρχικώς ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ δέχθηκε στο γραφείο του τον 20χρονο Σάββα Γκέντσογλου ο οποίος εσχάτως έχει κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα και δείχνει καλά στοιχεία επωμιζόμενος ρόλο του αμυντικού μέσου.
Σάββα είσαι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα. Το πιστεύουμε κι εγώ και ο προπονητής αυτό. Στόχος μας είναι να χτίσουμε την ΑΕΚ γύρω από εσάς, τους ταλαντούχους έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουμε στην ομάδα”.

Συζήτηση γύρω από το οικονομικό δεν έγινε, αφού όπως σας ενημέρωσε χθες το sport24.gr, ο Αδαμίδης είπε στους παίκτες της ομάδας (και συγκεκριμένα στους Γκέντσογλου, Αραμπατζή και Παυλή) να προσέλθουν στα γραφεία της ΠΑΕ δίχως να συνοδεύονται από τους μάνατζέρ τους.

Πάντως ο Γκέντσογλου αποχώρησε από τη συζήτηση έχοντας αποκομίσει την εντύπωση ενός διοικητικού ηγέτη που όντως νοιάζεται για την ανάπτυξη της ομάδας κι έχει συνειδητοποιήσει ότι αυτή μπορεί να συντελεσθεί επενδύοντας στους ήδη υπάρχοντες εξελίξιμους έλληνες ποδοσφαιριστές.

Γιάννη είσαι απαραίτητος!

Καλά λόγια άκουσε από τον πρόεδρο της ομάδας και ο 25χρονος γκολκίπερ Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος κανονικά δεν θα έπρεπε να συνυπολογίζεται στη “νουβέλ βαγκ” της Ενωσης αφού συμπληρώνει επτά χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ κι είναι ο δεύτερος παλαιότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας μετά το Νίκο Γεωργέα!

Ο Αδαμίδης εξήρε τον Αραμπατζή για την υπομονή που έκανε όλα αυτά τα χρόνια περιμένοντας επιτέλους να του δοθεί η ευκαιρία που αξίζει κάθε ποδοσφαιριστής και του τόνισε ότι “ θέλουμε να μείνεις κοντά μας για πολλά χρόνια. Είσαι απαραίτητος στην ΑΕΚ, μπορείς να γίνεις ο βασικός τερματοφύλακας μας για τα επόμενα δέκα χρόνια”.

Ο Αραμπατζής (όπως και ο Γκέντσογλου) απάντησε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ κι ότι μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στην ομάδα ξέρει καλά τη σημαντικότητα της φανέλας της αλλά και το πόσο σπουδαίο πράγμα είναι να αποτελεί κανείς μέλος της. Ασφαλώς κι εκείνος θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά προτού υπογράψει την επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2011.

Τρίτος ο Παυλής, ακολουθούν Ταχτσίδης, Μανωλάς!

Την πρώτη κατ΄ιδίαν συζήτηση με τον πρόεδρο της ομάδας είχε σήμερα και ο Μιχάλης Παυλής. Ο νεαρός επιθετικός που με δικό του πείσμα παρέμεινε στην ΑΕΚ τις αρκετές φορές που του προτάθηκε να δοθεί δανεικός, φαίνεται ότι επίσης θα ανταμειφθεί με νέο συμβόλαιο. Αλλωστε όπως πολλάκις έχει πει “ δεν με ενδιαφέρει να αγωνιστώ σε άλλη ελληνική ομάδα”.

Επεται ο Παναγιώτης Ταχτσίσης τον οποίο φαίνεται ότι ο Αδαμίδης θέλει πάσει θυσία να κρατήσει στην ΑΕΚ (παρά τις σειρήνες από Τζένοα και ΠΑΟΚ) αν κρίνεις κανείς από την ατάκα που φέρεται ότι είπε στον Γκέντσογλου και σύμφωνα με την οποία “ Σάββα θέλω εσύ κι ο Παναγιώτης να γίνετε οι επόμενοι ηγέτες της ΑΕΚ”.

Αναπροσαρμογή συμβολαίου θα γίνει και στον 18χρονο Κώστα Μανωλά ο οποίος άμεσα θα κληθεί να συναντήσει τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ που φαίνεται ότι θα βρει τον τρόπο να διατηρήσει στην ΑΕΚ τη συγκεκριμένη ραχοκοκαλιά παικτών και πάνω της θα “χτίσει” την ελληνική ομάδα που ο ίδιος οραματίζεται.

Βλέπει Ντομί η ΑΕΚ!

Μπορεί πολλά θέματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ να είναι στον αέρα αλλά τα μεταγραφικά σενάρια δεν υπολογίζουν από… περίεργες συνθήκες. Μετά τους Ισλανδούς του Γκρέταρσον, την επαφή του Αδαμίδη με τον Λυμπερόπουλο ακόμα ένα όνομα έρχεται στην επιφάνεια. Ο λόγος για τον Ντιντιέ Ντομί του Ολυμπιακού ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει προταθεί στην ΑΕΚ.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ δεν θέλει να αποχωρήσει από την Ελλάδα και η προοπτική της Ένωσης τον ενδιαφέρει. Ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στους κιτρινόμαυρους οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο 32χρονος αμυντικός είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Δικεφάλου καθώς μετά την τελευταία ανανέωση που του έγινε στον Ολυμπιακό αμείβεται με 400.000 ευρώ το χρόνο. Το ποσό δεν είναι απαγορευτικό, ενώ η επιθυμία του παίκτη να μείνει στην πατρίδα μας και σε μεγάλη ομάδα μπορεί να κατεβάσει ακόμα περισσότερο τις ετήσιες απολαβές του.

Πολλοί είναι αυτοί που λένε πως η μεταγραφή είναι σχεδόν τελειωμένη αλλά αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το σίγουρο είναι πως το στόρι ταιριάζει γάντι και η Ένωση θέλει αριστερό μπακ, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που έφυγαν από τον ΟΣΦΠ για τον Δικέφαλο τα τελευταία χρόνια. Το ερώτημα είναι αν ο ΑΕΚ χρειάζεται τον Ντομί ή ο Ντομί την ΑΕΚ;

Κλεισμένος ο Ταχτσίδης

Ο Σταύρος Αδαμίδης μπορεί ν κρατάει ανοιχτές τις πόρτες του για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη αλλά οι φήμες για συμφωνία με την Τζένοα οργιάζουν. Πληροφορίες του Sport24.gr από την γειτονική Ιταλία κάνουν λόγο για υπογεγραμμένο προσύμφωνο του παίκτη με τους ιταλούς πριν από περίπου δέκα ημέρες. Το ρεπορτάζ εμπεριέχει και λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του νεαρού μέσου όπως η διάρκεια ης συνεργασίας των δύο πλευρών και οι ετήσιες αποδοχές του Έλληνα χαφ.

Σύμφωνα λοιπόν με τους… γείτονες και τις δικές μας εξακριβωμένες πληροφορίες ο Ταχτσίδης έχει συμφωνήσει για 5ετές συμβόλαιο με 180.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, ποσό που θα αυξάνεται ανά έτος. Συγκεκριμένα για κάθε χρόνο ο νεαρός μέσος θα βλέπει τις ετήσιες απολαβές του να αυξάνονται κατά 20.000 ευρώ κάτι που σημαίνει πως μετά για πέντε χρόνια θα εισπράξει 1.100.00 ευρώ.





































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ