ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το "παραμένω εδώ" του Κριστιάνο Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo from Portugal celebrates after scoring during a Spanish La Liga soccer match against Malaga at the Santiago Bernabeu stadium, in Madrid, on Wednesday, May 8, 2013. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Κριστιάνο Ρονάλντο AP/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Μπορεί η daily mail να αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στην Γιουνάιτεντ, ο ίδιος απέναντι στην Μάλαγα ωστόσο φάνηκε να φωνάζει "παραμένω εδώ" (video)

Σύμφωνα με την daily mail οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε επαφές με τον μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο για να κλειδώσει η επιστροφή του, την ίδια ώρα που ο Ρούνεϊ είναι έτοιμος να αποχωρήσει.

Ο ίδιος ο Ρονάλντο, ωστόσο, δεν φαίνεται να συμμερίζεται με αυτή την άποψη και φρόντισε να το κάνει γνωστό απέναντι στην Μάλαγα.

Η Ρεάλ νίκησε με 6-2 την Μάλαγα με τον Ρονάλντο να σκοράρει με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και να φτάνει τα 200 γκολ με τη φανέλα της "βασίλισσα".

Αμέσως μόλις σκόραρε πήγε κοντά στους φίλους της Ρεάλ και άρχισε να φωνάζει στα ισπανικά "παραμένω εδώ", "παραμένω εδώ", μία κίνησε που λέει πολλά για τα όσα ακούγονται τελευταία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ