ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το μεσημέρι οι εξελίξεις με Δώνη

Το μεσημέρι οι εξελίξεις με Δώνη
Δώνης INTIME SPORTS

Το μεσημέρι αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στο θέμα Δώνης - Ατρόμητος καθώς αναμένεται συνάντηση του Έλληνα προπονητή με την διοίκηση.

Δεν έφτανε η ήττα με 3-0 από την Ξάνθη, ήρθαν και κάποιες δηλώσεις του Γιώργου Δώνη στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς για να βάλουν φωτιά όσον αφορά την παραμονή του στον Ατρόμητο.

Ακόμα δεν έχουμε επίσημη τοποθέτηση από την διοίκηση της ομάδας, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί κατά την διάρκεια της ημέρας.

Η αποστολή του Ατρόμητου θα πετάξει το πρωί της Δευτέρας για την Αθήνα, καθώς δεν υπήρχε πτήση το βράδυ της Κυριακής από την Ξάνθη, κι έτσι η συνάντηση του Έλληνα τεχνικού με τα μέλη της διοίκησης θα γίνει, λογικά, το μεσημέρι.

Τώρα τι θα συμβεί ακριβώς με τον Γιώργο Δώνη δεν γνωρίζει κανείς, με τους ανθρώπους της ομάδας να ισχυρίζονται αρχικά πως μίλησε με αυτά τα λόγια εξαιτίας της συναισθηματικής φόρτισης της στιγμής.

Το θέμα είναι πως το πήραν στην διοίκηση που σίγουρα δεν τους άρεσαν τα λεγόμενα του Έλληνα τεχνικού. Περισσότερα λοιπόν το μεσημέρι ή το αργότερο την Τρίτη.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ