ΑΓΓΛΙΑ

Το μετρό δίνει νίκες

Το μετρό δίνει νίκες
Υπόγειος

Το κυκλοφοριακό του Λονδίνου στάθηκε αιτία για να κοντέψει η ομάδα της Κόβεντρι να μην πάει στο γήπεδο

Την ίδια εμπειρία έζησε και η ομάδα της Κόβεντρι που "κόλλησε" το απόγευμα του Σαββάτου στον δρόμο για το γήπεδο της KΠΡ και προκειμένου να μην χάσουν τη σέντρα, ο προπονητής Μίκι Άνταμς έδωσε το σύνθημα και οι παίκτες κατέβηκαν από το πούλμαν.

Ο πολύβουος υπόγειος στο Λονδίνο (όπου αν δεν ακολουθήσεις τις πινακίδες, δεν πρόκειται να βγεις ποτέ) ήταν ο προορισμός των παικτών της Κόβεντρι.

Κι επειδή κανείς δεν είχε πάει ξανά στο "Loftus Road" με το μετρό, ευτυχώς βρέθηκε ο μέσος Τζέι Ταμπ και γλίτωσε την ομάδα από μία άσκοπη περιπλάνηση στον υπόγειο.

" Αγοράσαμε 23 εισιτήρια στον σταθμό Χάνγκερ Λέιν", είπε ο Μίκι Άνταμς για να προσθέσει " ήρωας μας ήταν ο μέσος Τζέι Ταμπ που μας είπε ότι πρέπει να αλλάξουμε στο Χάμερσμιθ για να βγούμε κοντά στο Σέφερντς Μπους. Στεναχωριέμαι για αυτό, γιατί ποτέ δεν τον έχω βάλει να παίξει".

Βέβαια κι άλλοι φίλαθλοι πήγαιναν σε διαφορετικά γήπεδα με τον υπόγειο εκείνη την ώρα, με τον Άνταμς να εξηγεί ότι οι παίκτες του έφαγαν... καζούρα από φαν της Γουέστ Χαμ και της Φούλαμ.

Παρά την ταλαιπωρία και το γεγονός ότι η ομάδα δεν έκανε προθέρμανση, η Κόβεντρι νίκησε την ΚΠΡ και ανέβηκε στην ένατη θέση της κατηγορίας.









TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ