ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το μήνυμα του Αντσελότι στον Μπέιλ

Το μήνυμα του Αντσελότι στον Μπέιλ
© AP

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε ήδη τα πρώτα του τετ α τετ με τον Γκάρεθ Μπέιλ, όπου του τόνισε πως τώρα αρχίζουν τα... καλά για τον ίδιο και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της μαδριλένικης "Marca", ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε δύο φορές με τον Γκάρεθ Μπέιλ την περασμένη Δευτέρα (2/9), πριν και μετά την επίσημη παρουσίαση του παίκτη από τον Φλορεντίνο Πέρεθ .

Σε αυτές μάλιστα φρόντισε να στείλει και το κατάλληλο μήνυμα στον 24χρονο Ουαλό άσο ενόψει της συνέχειας: "Τα άσχημα πέρασαν. Τώρα αρχίζει κάτι καλό για σένα και την ομάδα σου", του είπε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι, ο οποίος θέλησε να του δείξει όχι μόνο τη στήριξή του αλλά και να του ξεκαθαρίσει πως τον θεωρεί παίκτη-κλειδί για τη φετινή Ρεάλ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης πως ο Ιταλός γνωρίζει πολύ καλά πως ο Μπέιλ υστερεί σε θέμα φυσικής κατάστασης έναντι των υπολοίπων παικτών ενώ νιώθει και τεράστια πίεση λόγω των προσδοκιών του κόσμου από αυτόν.

Έτσι, έχει στο μυαλό του πως θα πρέπει να στηρίξει ψυχολογικά τον ποδοσφαιριστή για να μην "τρομάξει" από τη μετάβασή του από την Τότεναμ στη Ρεάλ, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αναμένεται και αυτός να παίξει ρόλο στην "εκπαίδευση" του Ουαλού.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ