ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ

Το μήνυμα του Χάλαντ ενόψει του "τελικού" τίτλου με Γουέστ Χαμ: "Η δουλειά δεν τελείωσε"

Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ © 2024 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα, με τον Χάλαντ μία αγωνιστική πριν από το φινάλε της Premier League να στέλνει το μήνυμα για την κατάκτησή του.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Κυριακή (19/05) στο Έτιχαντ στη Γουέστ Χαμ, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, στο οποίο με νίκη θα στεφθεί για τέταρτη διαδοχική σεζόν πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Ενόψει του "τελικού" και λίγα 24ωρα μετά το διπλό επί της Τότεναμ με δύο προσωπικά του γκολ, ο Έρλινγκ Χάλαντ έστειλε ένα μήνυμα στα social media, τονίζοντας ότι "η δουλειά δεν έχει τελειώσει".

Τα σενάρια για τη Μάντσεστερ Σίτι - 88 πόντους (+60)

Η Μάντσεστερ Σίτι με νίκη κόντρα στην Γουέστ Χαμ στο Έτιχαντ την τελευταία αγωνιστική κλειδώνει το πρωτάθλημα, ανεξάρτητα τι θα κάνει η Άρσεναλ στο δικό της εντός έδρας ματς κόντρα στην Έβερτον.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στο Έτιχαντ, οι πολίτες θα έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο, εάν η Άρσεναλ δεν νικήσει την Έβερτον. Στο σενάριο της ισοπαλίας στο Μάντσεστερ, σε συνδυασμό με τρίποντο των κανονιέρηδων, οι Λονδρέζοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν τον τίτλο, καθώς έχουν καλύτερο συντελεστή τερμάτων (Άρσεναλ +61, Σίτι +60).

Εάν η Σίτι ηττηθεί στην τελευταία αγωνιστική, τότε πάλι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, αρκεί η Άρσεναλ να μην πάρει το τρίποντο.

TAGS ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ