ΑΕΚ

Το Μουντιάλ εμπόδιο για Σηφάκη

Το Μουντιάλ εμπόδιο για Σηφάκη
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ έχει στη μεταγραφική λίστα της τον αναπληρωματικό πλέον τερματοφύλακα του Ατρομήτου ο οποίος ωστόσο ψάχνει για συμβόλαιο σε ομάδα της Super League προκειμένου να παίξει βασικός και να ταξιδέψει στη Βραζιλία.

Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης έχουν κρίνει ως ενδιαφέρουσα την περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη και ενδιαφέρονται για την ένταξή του στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Ωστόσο το γεγονός ότι ο διεθνής τερματοφύλακας επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, δυσκολεύει τη συμφωνία των δύο πλευρών, τουλάχιστον για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η λύση με την οποία και οι δύο πλευρές θα ήταν ευχαριστημένες θα ήταν ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου να ενταχθεί σε κάποια ομάδα Super League μέχρι το καλοκαίρι με την προοπτική ότι θα αγωνίζεται ως βασικός προκειμένου να ταξιδέψει στη Βραζιλία με την Εθνική Ελλάδας και εν συνεχεία να "μετακομίσει" στην Ένωση χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο κόλλημα.

Ο Σηφάκης έχει μιλήσει με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Λυμπερόπουλο και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στη Football League, ωστόσο προτεραιότητα για εκείνον παραμένει η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο γι αυτό και αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να καταφέρει να συνδυάσει και τα δύο.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον διεθνή τερματοφύλακα είχε αποκαλύψει το Sport24.gr και σήμερα αναπαράγεται από διάφορα έντυπα Μέσα καθώς φημολογείται ότι υπήρξε νέα επαφή των δύο πλευρών το βράδυ της Τρίτης, κάτι που όμως δεν ισχύει.

Ο Σηφάκης αναζητεί ομάδα για 6 μήνες (ακούγεται ότι τον θέλει ο Εργοτέλης) καθώς στον Ατρόμητο βρίσκεται στη σκιά του εξαιρετικού εφέτος Τζενάμο και δεν φαίνεται να ξεφεύγει από αυτή τη μοίρα.

Ασφαλώς θα βόλευε και την Ένωση να βρει ομάδα για 6 μήνες προκειμένου να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι ως ελεύθερο και ερχόμενη από τώρα μαζί του σε συμφωνία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ