CHAMPIONS LEAGUE

Το μπέρδεμα με τις φανέλες του Σισέ

Το μπέρδεμα με τις φανέλες του Σισέ
INTIME SPORTS

Σε ανταλλαγή φανέλας με τον Λιονέλ Μέσι στόχευε ο Τζιμπρίλ Σισέ αλλά τον πρόλαβε ο Πουγιόλ. Γιατί αποχώρησε με δύο φανέλες από τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ...

Ο θαυμασμός του Τζιμπρίλ Σισέ για τον Λιονέλ Μέσι θεωρείται δεδομένος. Ο Γάλλος σταρ του "τριφυλλιού" επιχείρησε να προσεγγίσει τον καλύτερο ίσως παίκτη του πλανήτη αλλά λογάριασε δίχως τον Πουγιόλ.

Ο διεθνής στόπερ και αρχηγός των "μπλαουγκράνα" πρόλαβε τον Σισέ και του ζήτησε τη φανέλα του. Ο 29χρονος στράικερ από ευγένεια δέχθηκε να ανταλλάξουν τις φανέλες τους παρότι ήταν εμφανές πως επιθυμούσε "λάφυρο" από τον Μέσι.

Στη συνέχεια και προτού προλάβει άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού να κινηθεί προς το μέρος του "Μεσσία" τον πλησίασε καταφέρνοντας δίχως ιδιαίτερη προσπάθεια να αποσπάσει και δεύτερη φανέλα.

Ο Σισέ ως τζέντλεμαν εξήγησε πως είχε δώσει ήδη τη δική του φανέλα στον Πουγιόλ προτείνοντας να του προσφέρει μία άλλη στα αποδυτήρια.

Ο Αργεντίνος άσος όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε αλλά με τον τρόπο του άφησε να εννοηθεί πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Άλλωστε δεν ήθελε να βάλει σε κόπο τον αρχηγό του Παναθηναϊκό που έδειχνε να απολαμβάνει σαν μικρό παιδί το πιο πολύτιμο αντικείμενο που μόλις είχε προστεθεί στη συλλόγή του.




TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ