ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το μυαλό στην...Δόξα

Το μυαλό στην...Δόξα
INTIME SPORTS

Το ματς με την Δόξα Δράμας στο Περιστέρι είναι παρελθόν για τον Ατρόμητο ο οποίος σκέφτεται το εξ αναβολής παιχνίδι με τους "μαυραετούς" στην Τετάρτη (14/3) στο Καυτανζόγλειο. Επέστρεψαν Καραμάμος και Ιτάνζ

Το παιχνίδι του Σαββάτου (10/3) με την Δόξα Δράμας ανήκει στο παρελθόν για τον Ατρόμητο, ο οποίος σκέφτεται πλέον το εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής πάλι με αντίπαλο τους "μαυραετούς" αλλά αυτή τη φορά στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη συγκεντρώθηκαν στο αθλητικό κέντρο και ξεκίνησαν την προετοιμασία, με το μυαλό στο "τρίποντο" για να ανέβει η ομάδα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Σαββάτου (10/3) έκαναν σάουνα, υδρομασάζ και θεραπεία, ενώ εκείνοι που δεν αγωνίστηκαν έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Κανονικά ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα οι Καραμάνος, Ιτάνζ. Θεραπεία έκαναν οι Σκόνδρας, Μπρίτο οι οποίοι έχουν δεχθεί χτυπήματα.

Στο ματς της Τετάρτης (14/3) επιστρέφουν οι Σφακιανάκης, Φυτανίδης που εξέτισαν την ποινή τους. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Γιαννούλης που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Επίσης, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Πίτου Γκαρσία και θα δηλωθεί να εκτίσει τη μια αγωνιστική εναντίον του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 27η αγωνιστική.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ