ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το μυαλό στην Ξάνθη

Το μυαλό στην Ξάνθη
Αντερσον

Επιχείρηση ανασύνταξης ξεκίνησε στον Ατρόμητο ενόψει του σημαντικού αγώνα που ακολουθεί με την Ξάνθη στο γήπεδο του Περιστερίου

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς περιμένει ότι θα έχει στην διάθεση του και τους τρεις τραυματίες που απουσίασαν από την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Στο ματς με τους ακρίτες αναμένεται να δώσουν το παρών οι Αλέν Ραγκουέλ και Άντερσον που υπολογίζεται ότι από αύριο θα ξεκινήσουν κανονικά προπονήσεις, ενώ ο Δημήτρης Γελαδάρης το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχει ενσωματωθεί κανονικά.
Αντίθετα, το παιχνίδι χάνει ο Βασίλης Ρόβας, που υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Εργοτέλη και αναμένεται να μείνει εκτός μάχης για περίπου δέκα ημέρες. Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Κώστας Παγώνης και Γιώργος Γεωργίου και θα εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

* Χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της Ξάνθης διεξήχθη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα του Σαββάτου. Τον Ατρόμητο εκπροσώπησε ο υπεύθυνος διαχείρισης, Φάνης Γρηγορόπουλος. Τα εισιτήρια θα τεθούν στην κυκλοφορία την Πέμπτη και οι τιμές τους για τις θύρες 2, 4 και 7 ορίστηκαν στα 15 ευρώ, στις θύρες 5 και 6 θα κοστίζουν 10 ευρώ και στη θύρα 3 θα πωλούνται προς 40 ευρώ.


TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ