ΑΡΗΣ

Το μυαλό στο Λεβαδειακό

Το μυαλό στο Λεβαδειακό
απογοητευση

Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο UEFA, ο Άρης στρέφει πλέον την προσοχή του στην πρεμιέρα της Super League

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε αποθεραπεία και αναπλήρωση σε χαμηλούς ρυθμούς για τους βασικούς του χθεσινού παιχνιδιού με την Σλάβεν στην Κοπρίβνιτσα. Στη συνέχεια ακολούθησε συνεχές τρέξιμο για δύο δεκάλεπτα, κοιλιακοί και κρυοθεραπεία.
Οι Σιστόν, Μπατιόν και Λέμπο είναι ακόμη σε στάδιο αποκατάστασης και κάνουν ειδικό πρόγραμμα. Όσο για τον Καράμπελα δεν προπονήθηκε εξαιτίας ενοχλήσεων στη μέση με τους τέσσερις να αποκλείστηκαν από την αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Ένα άλλο γκρουπ παικτών που αποτελούσαν οι Σηφάκης, Καρατζιοβαλής, Φρασέρι, Νεμπεγλέρας, Ρομπέρζ, Φελίπε, Χαβίτο, Ντελόρτε, Βλοντάρτσικ, Παπάζογλου και Βανγκέλι έκαναν ζέσταμα και εξειδικευμένη δουλειά πάνω σε σέντρες, κεφαλιές, σουτ και τελείωμα φάσεων. Στο τέλος έπαιξαν ελεύθερο διπλό.

Η αποστολή για Λεβαδειακό


Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Άρη, Κίκε Ερνάντεθ, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, που κατέλυσε ήδη σε ξενοδοχείο. Οι δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές είναι οι ακόλουθοι: Κέλεμεν, Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Γιάχιτς, Κόκε, Μάρκο Αουρέλιο, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Ρεγκέιρο, Γκαρσία, Φελίπε, Ζεντίλ, Ντελόρτε, Κουλουχέρης, Ρομπέρζ και Βλοντάρτσικ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Κρίστι Βανγκέλι που δεν μπορεί να αγωνιστεί εξαιτίας του ότι είναι τιμωρημένος από την περσινή αγωνιστική περίοδο και θα εκτίσει την ποινή του. Εκτός αποστολής για ένα ακόμη παιχνίδι έμεινε ο Κώστας Νεμπεγλέρας αλλά και οι τραυματίες Ντιόγκο Σιστόν, Ρομπέρτο Μπατιόν και Αλεχάντρο Λέμπο.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ